Sanırım tek sıkıntısı bataryası ama her gün şarja takmak beni rahatsız etmez. Çin menşeli bir saat almak istemiyorum. Kişisel verilerimi ücretsiz bir şekilde Çin'e vermek yerine Kore'ye verebilirim. Xiaomi Watch 2 Pro modeli vardı seçenek olarak ama bu sebepten dolayı istemiyordum.
2 günde bir şarja taksan yeter Watch 7'yi. Özellikle telefonun da Samsung ise başka marka asla düşünme bile.

Telefonum ne yazık ki POCO. Ne gibi değişiklikler olur ki?

Çin menşeli saat istemeyip, Çin menşeli telefon kullanmakta ayrı bir şey tabii xd.
Watch 6 saatimde EKG ve tansiyon özelliklerini kullanamıyorum. Ayrıca galeride "hikaye" adında bir kısmı kullanamıyorum, onun haricinde bir sorun yaşamadım.

Telefonum ne yazık ki POCO. Ne gibi değişiklikler olur ki?

Çin menşeli saat istemeyip, Çin menşeli telefon kullanmakta ayrı bir şey tabii xd.
EKG ve tansiyonu kullanamazsın. Modlayan falan var ama ben düz haliyle diyorum, düz halinde SHM'yi Galaxy Store'dan indirdiğin için ayrı oluyor o iki ölçüm. Kalan özellikleri kullanırsın ama.

Watch 6 saatimde EKG ve tansiyon özelliklerini kullanamıyorum. Ayrıca galeride "hikaye" adında bir kısmı kullanamıyorum, onun haricinde bir sorun yaşamadım.
O hikaye kısmı çok hikaye ya :D

EKG ve tansiyonu kullanamazsın. Modlayan falan var ama ben düz haliyle diyorum, düz halinde SHM'yi Galaxy Store'dan indirdiğin için ayrı oluyor o iki ölçüm. Kalan özellikleri kullanırsın ama.
Çok mühim şeyler değil ya. Uygulama indirip hallederim onları. Sporda işime yarar belki.
Sınav sırasında rahatlıkla okuyabilir miyim yazıları? Büyütme vs. özelliği var değil mi?