5

5124

Ziyaretçi
Selam,

İkinci bir ekran olarak kullanacağım, daha doğrusu bazı yayınları izlemek için. Eski 17 senelik bir monitörüm vardı o artık bozuldu mecburen rafa kaldırdık. 27 İnc IPS olursa daha iyi olur, aklımda GB-2772QHD monitör var. Ana monitörüm Curved yan monitörde Curved olursa daha iyi olur.

Normalde hiçbir yerde olmadığı için tek burada var Sahibinden'de 1-2 tane buldum ama burası neden böyle bir fiyat biçmiş anlamadım tabii ki bu fiyatı verecek değilim sizin görmeniz açısından atmak istedim. Ama siz isterseniz farklı bir modelde önerebilirsiniz. Zaten ikinci monitörde genelde yayın veya YouTube'da takılmak için alacağım. Ana monitörüm 27 İnç bu da 27 olursa daha iyi olur.

Saygılar.

Selam,

İkinci bir ekran olarak kullanacağım, daha doğrusu bazı yayınları izlemek için. Eski 17 senelik bir monitörüm vardı o artık bozuldu mecburen rafa kaldırdık. 27 inc IPS olursa daha iyi olur, aklımda GB-2772QHD monitör var. Ana monitörüm Curved yan monitörde Curved olursa daha iyi olur.

Normalde hiçbir yerde olmadığı için tek burada var Sahibinden'de 1-2 tane buldum ama burası neden böyle bir fiyat biçmiş anlamadım tabii ki bu fiyatı verecek değilim sizin görmeniz açısından atmak istedim. Ama siz isterseniz farklı bir modelde önerebilirsiniz. Zaten ikinci monitörde genelde yayın veya YouTube'da takılmak için alacağım. Ana monitörüm 27 inç bu da 27 olursa daha iyi olur.

Saygılar.

Satici kafayı yemis o fiyata ben 2 kasa ve monitör alırım.