KS
KS
5124
Ziyaretçi
Bir yandan kafamda LG modeli de var, LG modelleri de güzel. Ama Curved'ın yanında düz monitör koyduğum zaman bir tuhaf durur.
Bir yandan kafamda LG modeli de var, LG modelleri de güzel. Ama Curved'ın yanında düz monitör koyduğum zaman bir tuhaf durur.![]()
KTC ve Koorui iyi markalardır, sadece ülkemiz de pek bilinmiyor.Gigabyte daha iyi sanki diğer markaları ilk defa duydum, bilmediğim markayı almak istemem açıkçası. Ama bir değerlendireyim.
Kanka ben daha 2 gün önce AOC 24g42e aldım acayip memnunum al bu monitörü yani max 5k fiyatı.6.000 TL'ye kadar çıkabilirim 7.000 TL'yi zorlayabilirim, konuya bütçe eklememişim. Kusuruma bakmayın.
Berkay bana yardımcı oldu monitör konusunda önerse belki oda yine bunu önerir benden söylemesi.Teşekkürler arkadaşlar, tek tek değerlendireceğim, son kezde @BerkayZ87 Hocamında önerisini aldıktan sonra kararımı veririm.
Berkay bana yardımcı oldu monitör konusunda önerse belki oda yine bunu önerir benden söylemesi.
Eki Görüntüle 201689
Site kabul etmediği için telefonun görüntü kalitesini. Bende genişlettim normalde 24 inç.
Monitöre dahil mi diyorsun yoksa ayrı kendime ail mi?
Bana bu tip fiyatlandırmalar kara para aklama şüphesi veriyor.Selam,
İkinci bir ekran olarak kullanacağım, daha doğrusu bazı yayınları izlemek için. Eski 17 senelik bir monitörüm vardı o artık bozuldu mecburen rafa kaldırdık. 27 İnc IPS olursa daha iyi olur, aklımda GB-2772QHD monitör var. Ana monitörüm Curved yan monitörde Curved olursa daha iyi olur.
Normalde hiçbir yerde olmadığı için tek burada var Sahibinden'de 1-2 tane buldum ama burası neden böyle bir fiyat biçmiş anlamadım tabii ki bu fiyatı verecek değilim sizin görmeniz açısından atmak istedim. Ama siz isterseniz farklı bir modelde önerebilirsiniz. Zaten ikinci monitörde genelde yayın veya YouTube'da takılmak için alacağım. Ana monitörüm 27 İnç bu da 27 olursa daha iyi olur.
Saygılar.