Game Booster Monitör alınır mı?

Bir yandan kafamda LG modeli de var, LG modelleri de güzel. Ama Curved'ın yanında düz monitör koyduğum zaman bir tuhaf durur.

Sana onermedim bunu yanlış anlama mesela dedim o fiyata 2 sistem toplarsin diye ama LG de iyidir ama daha iyileri var.

6.000 TL'ye kadar çıkabilirim 7.000 TL'yi zorlayabilirim, konuya bütçe eklememişim. Kusuruma bakmayın.
Kanka ben daha 2 gün önce AOC 24g42e aldım acayip memnunum al bu monitörü yani max 5k fiyatı.

EK: Ve 23 kasıma kadar itopyada 4000tl fiyatı bulunmakta.

Teşekkürler arkadaşlar, tek tek değerlendireceğim, son kezde @BerkayZ87 Hocamında önerisini aldıktan sonra kararımı veririm.

Teşekkürler arkadaşlar, tek tek değerlendireceğim, son kezde @BerkayZ87 Hocamında önerisini aldıktan sonra kararımı veririm.
Berkay bana yardımcı oldu monitör konusunda önerse belki oda yine bunu önerir benden söylemesi.

Site kabul etmediği için telefonun görüntü kalitesini. Bende genişlettim normalde 24 inç.

Son düzenleme:
Bana bu tip fiyatlandırmalar kara para aklama şüphesi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…