Merhaba, Game Booster Nitro 240mm sıvı soğutucu aldım fakat LGA 1700 için uyumlu Intel kit kutudan çıkmıyormuş. Biraz araştırma sonucu LGA 1700 Upgrade Kit diye bir şey buldum. Fakat başka markaların kitleri ile benim sıvı soğutmamın markası uyumlu olur mu bilemedim. Var mı bir tavsiyesi olan?
Detaylar
Kim cevapladı?Ürünü satan şirket yasal olarak yedek parçasını da satmak zorunda. Distribütörü kim bunun?
Vektron Elektronik adında bir şirket. Sitelerinde bulamadım. Bulabildiğim tek yer popüler bir sitedeydi fakat stok kalmamış.Ürünü satan şirket yasal olarak yedek parçasını da satmak zorunda. Distribütörü kim bunun?
DarthGorsoy
Bilgin
Evet LGA1700 kiti yok. Upgrade kiti de tükenmiş. Diğer markaların upgrade kitleri var fakat onlar olmaz diye düşünüyorum. En kötü iade edersiniz.
Hocam kit zaten 1700'le uyumlu görünmüyor, kullanmak isteyenler için yükseltme kiti çıkarmışlar ama o da stoklarda bitmiş.Ürünü satan şirket yasal olarak yedek parçasını da satmak zorunda. Distribütörü kim bunun?
İade mantıklı bir seçenek. Dandik markaların sıvı soğutması yerine Sharkoon, Thermalright, Deepcool modellerine bakın.
pawEn
Üstün
Hangi işlemci için kullanacaksınız?Merhaba, Game Booster Nitro 240mm sıvı soğutucu aldım fakat LGA 1700 için uyumlu Intel kit kutudan çıkmıyormuş. Biraz araştırma sonucu LGA 1700 Upgrade Kit diye bir şey buldum. Fakat başka markaların kitleri ile benim sıvı soğutmamın markası uyumlu olur mu bilemedim. Var mı bir tavsiyesi olan?
Stokların yenilenmesini bekleyeceğim olmadı distribütöre yazacağım artık.Eki Görüntüle 85852
Evet LGA1700 kiti yok. Upgrade kiti de tükenmiş. Diğer markaların upgrade kitleri var fakat onlar olmaz diye düşünüyorum. En kötü iade edersiniz.
Hocam kit zaten 1700'le uyumlu görünmüyor, kullanmak isteyenler için yükseltme kiti çıkarmışlar ama o da stoklarda bitmiş.
AM4 sistemimden söküp yeni sistemime takmak istiyordum. Soğutucu 3 yıldır bende.İade mantıklı bir seçenek. Dandik markaların sıvı soğutması yerine Sharkoon, Thermalright, Deepcool modellerine bakın.
İletişime geçmeyi deneyeceğim.Distribütörüne gönderiyorlar aslında sanırım eklemeyi unutmuşlar hatırlatmanda fayda var.
i5 12400f
O zaman markaya mail atabilirsiniz.