Mihran

Uzman
Merhaba, Game Booster Nitro 240mm sıvı soğutucu aldım fakat LGA 1700 için uyumlu Intel kit kutudan çıkmıyormuş. Biraz araştırma sonucu LGA 1700 Upgrade Kit diye bir şey buldum. Fakat başka markaların kitleri ile benim sıvı soğutmamın markası uyumlu olur mu bilemedim. Var mı bir tavsiyesi olan?

Ürünü satan şirket yasal olarak yedek parçasını da satmak zorunda. Distribütörü kim bunun?
Vektron Elektronik adında bir şirket. Sitelerinde bulamadım. Bulabildiğim tek yer popüler bir sitedeydi fakat stok kalmamış.
1000076262.webp

1000172424.webp

Evet LGA1700 kiti yok. Upgrade kiti de tükenmiş. Diğer markaların upgrade kitleri var fakat onlar olmaz diye düşünüyorum. En kötü iade edersiniz.
Ürünü satan şirket yasal olarak yedek parçasını da satmak zorunda. Distribütörü kim bunun?
Hocam kit zaten 1700'le uyumlu görünmüyor, kullanmak isteyenler için yükseltme kiti çıkarmışlar ama o da stoklarda bitmiş.

Merhaba, Game Booster Nitro 240mm sıvı soğutucu aldım fakat LGA 1700 için uyumlu Intel kit kutudan çıkmıyormuş. Biraz araştırma sonucu LGA 1700 Upgrade Kit diye bir şey buldum. Fakat başka markaların kitleri ile benim sıvı soğutmamın markası uyumlu olur mu bilemedim. Var mı bir tavsiyesi olan?
Hangi işlemci için kullanacaksınız?

Eki Görüntüle 85852

Evet LGA1700 kiti yok. Upgrade kiti de tükenmiş. Diğer markaların upgrade kitleri var fakat onlar olmaz diye düşünüyorum. En kötü iade edersiniz.

Hocam kit zaten 1700'le uyumlu görünmüyor, kullanmak isteyenler için yükseltme kiti çıkarmışlar ama o da stoklarda bitmiş.
Stokların yenilenmesini bekleyeceğim olmadı distribütöre yazacağım artık.
İade mantıklı bir seçenek. Dandik markaların sıvı soğutması yerine Sharkoon, Thermalright, Deepcool modellerine bakın.
AM4 sistemimden söküp yeni sistemime takmak istiyordum. Soğutucu 3 yıldır bende.
Distribütörüne gönderiyorlar aslında sanırım eklemeyi unutmuşlar hatırlatmanda fayda var.
İletişime geçmeyi deneyeceğim.
Hangi işlemci için kullanacaksınız?
i5 12400f