Konu sahibinin seçtiği RAM'ler zaten twinmos 6000 MHz CL36 modeli.

Anakartta hemfikiriz.

Soğutucu bana göre özelleştirmedekilerin hepsi gereksiz. Alınan sıvı soğutmayı satıp şunu almak çok daha mantıklı; https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Ha şunu eklemeyi unuttum. Ekran kartını Palit RTX5070 Infinity 3 modeli ile değiştirin. Fiyat değişmiyor zaten.

Sistemi toparlarsak; bütçeniz yetiyorsa SSD, Crucial olarak kalsın, değiştirmeyin. @Menace

Hocam SSD'yi twinmos seçip +500 TL'ye 7600 işlemcisine geçmek mantıklı olur mu toplam ₺ 48.292, 20 yapıyor.

iGPU dışında performans artışı yok 7500F ile 7600 aynı işlemciler gerek yok bence de. 2-3 FPS için gerek yok diye düşünüyorum.

Onun yerine M.2 soğutucu alabilirsin.

iGPU dışında performans artışı yok 7500F ile 7600 aynı işlemciler gerek yok bence de. 2-3 FPS için gerek yok diye düşünüyorum.

Onun yerine M.2 soğutucu alabilirsin.

M.2 soğutucu ayrı olarak satılıyor mu dah aönce hiç görmedim, farklı model SSD'ler için ayrı ayrımı soğutuclar var biraz aydınlatın lütfen :D

Günlük kullanım için 2 side işini görecektir ama yine de fikir almaktan zarar gelmez. @Caner Uncu hocam bu 2 SSD arasından hangisi alınır? Twinmos ve Crucial.

1754648812145.webp

Evet uyumlu ve ayrı satılanlarda var dahili gelenler zaten biraz pahalı oluyor.