80 bin bütçem var. ASUS TUF F16 modeline baktım, satıcısı güven vermedi. Bunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 80.000 TL
80 bin bütçem var. ASUS TUF F16 modeline baktım, satıcısı güven vermedi. Bunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl?
Bana bu fiyat pahalı geldi. Normalde Game Garaj forumda önerilen bir marka. Ben de R9T 5050 modelini kullanıyorum ve memnunum. Fiyatı düşerse bakılabilir.
Son düzenleme:
Ben geçen hafta aynı modeli 69.799 TL'ye aldım acele etme indirim bekle. Kalıcı zam yediyse bir şey diyemem ama.
85'ten düşmüş zaten, hiç bilemedim ama.Ben geçen hafta aynı modeli 69.799 TL'ye aldım acele etme indirim bekle. Kalıcı zam yediyse bir şey diyemem ama.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paraya alınmaz. Ben normal fiyatından aldım. Eğer rekabetçi oyun çok oynamiyorsan Ryzen 7 260 5060 A16 bakabilirsin RAM ve SSD eklersin ama.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptop nasıl peki. Performans olarak iyi mi bir kroniği falan var mı? Fiyat açısından sıkıntı yok babam alacak zaten.Bu paraya alınmaz. Ben normal fiyatından aldım. Eğer rekabetçi oyun çok oynamiyorsan Ryzen 7 260 5060 A16 bakabilirsin RAM ve SSD eklersin ama.
Hocam laptop nasıl peki. Performans olarak iyi mi bir kroniği falan var mı? Fiyat açısından sıkıntı yok babam alacak zaten.
Selam arkadaşlar, bu incelemeyi cihazı merak eden insanlar ve deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum. İncelememde;
Cihaz 2.2 kg ile gayet ince bir gaming laptop, kasa sert plastik içeriyor ve orta-üst diyebileceğim ancak premium saymayacağım bir kasaya sahip.
Klavye yazması iyi hissettiriyor ve aydınlatma gündüz bile net.
Sadece akşam vakti tam güneş geldiği vakit; PC ekranı pencereye bakıyor, 300 nit yerine 400-500 nit olsa dedirtiyor güneş vururken.
Ekran gayet canlı ve net. 1600p denemiş birisi olarak 1200p yeterince iyi geldi. Aradan zaman geçtiği için farkı...
Cihaz tasarımı
Cihaz 2.2 kg ile gayet ince bir gaming laptop, kasa sert plastik içeriyor ve orta-üst diyebileceğim ancak premium saymayacağım bir kasaya sahip.
Sadece akşam vakti tam güneş geldiği vakit; PC ekranı pencereye bakıyor, 300 nit yerine 400-500 nit olsa dedirtiyor güneş vururken.
Ekran gayet canlı ve net. 1600p denemiş birisi olarak 1200p yeterince iyi geldi. Aradan zaman geçtiği için farkı...
- Unlishimaide
- 5060 asus asus tuf f-16 tuf
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Nereden satın aldınız?Selam arkadaşlar, bu incelemeyi cihazı merak eden insanlar ve deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum. İncelememde;
Cihaz tasarımı
- Unlishimaide
- 5060 asus asus tuf f-16 tuf
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Ben gene de 82K vermem. 5070 Ti Acer alırsın o paraya 140W değil ama 115W 12 GB GPU 5070 Ti var.
Slim cihaz biraz ısınma yapabilir.
Teknorya.
Teknorya.
Sonradan RAM yükseltmek istemiyorum. 32 GB RAM olan bir model daha çok işimi görür.Ben gene de 82K vermem. 5070 Ti Acer alırsın o paraya 140W değil ama 115W 12 GB GPU 5070 Ti var.
Teknorya.
Yeni konular
-
-
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan Lex Horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti
-
-
-
-