S C O 10

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Game Pass almak sizce mantıklı mı?

Bir de tam olarak nasıl çalıştığını anlayamadım. Bildiğim kadarıyla Game Pass bir abonelik sistemi. Diyelim ki aboneliği satın aldım. Ancak mağazada dikkatimi çeken bir şey oldu; örneğin Forza Horizon 6 hâlâ ücretli olarak satılıyor.

Game Pass’in mantığı tam olarak nedir? Ben abonelik ücreti ödüyorsam neden bazı oyunları ayrıca satın almam gerekiyor?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar detaylı şekilde açıklayabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ucuz olduğu zaman 3 yıllık alıp üzerine 1 yıl daha ilave etmiştim. Eylül ayında bitecek ve ben taş çatlasın birkaç oyun oynadım.

Mantığı aslında basit aldığınız üyeliğe göre size bazı özellikler sunuyor. Ultimate sürümü alırsanız Xbox erişimi ve bazı büyük oyunları oynama şansı tanıyor. (ucuz olanı arkadaşa hediye etmiştim. CoD oynayamamıştı)

Bunun dışında Microsoft bünyesinde olan çoğu oyunu ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Tabii başka dağıtıcıların oyunları da buna dahil olabiliyor.

Sürekli oyun oynayan birisiyseniz almak mantıklı. Fakat 1-2 oyun oynar bırakırım diyorsanız o paraya oyunu satın almak daha mantıklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Bir de tam olarak nasıl çalıştığını anlayamadım. Bildiğim kadarıyla Game Pass bir abonelik sistemi. Diyelim ki aboneliği satın aldım. Ancak mağazada dikkatimi çeken bir şey oldu; örneğin Forza Horizon 6 hâlâ ücretli olarak satılıyor.

Game Pass'in mantığı tam olarak nedir? Ben abonelik ücreti ödüyorsam neden bazı oyunları ayrıca satın almam gerekiyor?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar detaylı şekilde açıklayabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Game Pass alınca Pass içindeki oyunları ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Pass dışındaki oyunlar için normal ücret ödemeniz gerekir. Ben 500TL vermektense 30-40TL'ye paylaşımlı hesap alıyorum bana kalırsa çok daha mantıklı.

Merhaba arkadaşlar,

Game Pass'in mantığı tam olarak nedir? Ben abonelik ücreti ödüyorsam neden bazı oyunları ayrıca satın almam gerekiyor?

Game Pass'a her ay sürekli yeni oyunlar ekleniyor, Xbox Studio oyunlarının tamamı çıktığı gün Game Pass'e ekleniyor.

Game Pass alınca Pass içindeki oyunları ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Pass dışındaki oyunlar için normal ücret ödemeniz gerekir. Ben 500TL vermektense 30-40TL'ye paylaşımlı hesap alıyorum bana kalırsa çok daha mantıklı.

Bu da çok mantıklı ben de öyle yapıyorum fakat o hesaplara çok fazla insan girdiğinden sürekli kapanıyor, satıcılar yeni hesap atıyor elbette ama uğraştırıyor. En mantıklısı arkadaş grubu için bir hesap alıp paylaşımlı yapıp her ay birisi ödemeli biz o şekilde yapmayı düşünüyoruz.

Paylaşımlı gamepass hesapları daha mantıklı seçenek oluyor zamanında sınırsız hesap almıştım ayda bir şifresi değişiyor onun dışında sorun yok bence öyle yapmak daha mantıklı tabii EA ubisoft oyunları falan yok.