Diyarhan T

Uzman
Merhaba öncelikle ilk konumu buraya @Yener K'den net cevap alacağımı bilerekten açtım. Başka bir konuda cevabını görmüştüm.

Sadede geleyim ben arkadaşımla Game Pass kardeşliği yaptım hesap benim adıma. Microsoft hesaplarımız ortak (Game Pass hesabı) Xbox ımız ayrı. Xbox oyunlarını sorunsuzca indirdiğini test ettik lakin ben EA üzerinden FIFA indirebilirken onun hesabında ücret ödemesi gerektiğini söylüyor. EA hesapları aynı olursa aynı anda oynayamayacağımız kesin.

Çözüm olarak:

Hesaplardan çıkış yapıp Xbox üzerinden girdik.
Bağlantıları tazeledik.
Uygulamayı baştan yükledik.

Tek yapmadığımız seçenek EA sitesinden bağlantı kesmek ama oradan kesersek kasım ayına kadar bağlantı yapamayız.

Destek kısmından cevap gelene kadar foruma başvurmak istedim iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla Xbox aile hesabı etkin. Her iki cihazda da birbirinizin hesabı da açık. EA Play üzerinden sizin hesap Xbox'a bağlı, onunki ne durumda?

Birbirimizin hesabı derken?
X ana hesabı Microsoft Store'da ikimizde açık
Y benim hesabım Xbox'ta açık
Z onun hesabı onun Xbox'inda açık. İkimiz de Xbox Game Pass kullanimina sahibiz.

Onun Xbox hesabı ile EA e girdik Game Pass kullanımı oluyor ama EA kullanımı olmuyor.

Onun kardeş yaptığınız hesabı kendinizde de açın. Onda da sizin hesap açık olsun.

Tamamdır akşam iş çıkışı deneyeceğim. Microsoft hesabını kendi Microsoft oturumuna açınca ne değişecek merak etmedim desem yalan olur. EA seçici davranıyor demek ki. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Onun kardeş yaptığınız hesabı kendinizde de açın. Onda da sizin hesap açık olsun.

Maalesef olmadı. Arkadaşın Microsoft hesabını kendi bilgisayarımda açtım yine de kabul etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör: