Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
En son 5 ay once Game Pass kullandim ve iptal ettim bugun de abonelik alinmis benden habersiz nasil bana soracak hali yok konuyu anladigina emin misin?Hocam aboneliği iptal ettim diyorsun, ödeme zamanı geldiyse çeker otomatik. Sana soracak hali yok hocam, zaten orada yazıyor ne zaman ödeme alınacağını. İptal etsen de iade olmaz hocam.
Xbox 360E
Üstün
Ya da sen düzgün yazabiliyor musun hocam? Aboneliği iptal ettim diyorsun, ne zaman iptal ettiğini yazmamışsın. Gamepass üyeliği sizin hesaptan alındıysa, destek iletişime geçersiniz. Orada yardımcı olurlar.En son 5 ay once Game Pass kullandim ve iptal ettim bugun de abonelik alinmis benden habersiz nasil bana soracak hali yok konuyu anladigina emin misin?
- Makaleler
- 6
İade alabilirsin belki. Eğer parayı alırsan Game Pass hizmetin sonlandırılır.
Xbox 360E
Üstün
Genellikle abone sistemlerinde iade alma ihtimali düşük hocam, sadece hediye verirler geçer. Şanslıysan iade yaparlar, destek ekibine sormak lazım.İade alabilirsin belki. Eğer parayı alırsan Game Pass hizmetin sonlandırılır.
- Makaleler
- 6
Genellikle abone sistemlerinde iade alma ihtimali düşük hocam, sadece hediye verirler geçer. Şanslıysan iade yaparlar, destek ekibine sormak lazım.
Ben iade almıştım bu arada. İlk günlerde iade edince parayı veriyorlar ama hizmetinde sonlandırılıyor.
Xbox 360E
Üstün
Hocam zaten konu sahibi direkt aboneliği iptal etmiş, elindeki ödeme kanıtlarıyla, 5 ay önce iptal ettiği bilgileri destek ekibine paylaşırsa yardımcı olurlar.Ben iade almıştım bu arada. İlk günlerde iade edince parayı veriyorlar ama hizmetinde sonlandırılıyor.