tear

Üstün
Makaleler
34
IMG_2878.webp

Böyle bir e-posta aldım fakat ben herhangi bir satın alma yapmadım. Kartı hemen hesaptan sildim ve aboneliği iptal ettim. Bu durumda iade alma ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aboneliği iptal ettim diyorsun, ödeme zamanı geldiyse çeker otomatik. Sana soracak hali yok hocam, zaten orada yazıyor ne zaman ödeme alınacağını. İptal etsen de iade olmaz hocam.
En son 5 ay once Game Pass kullandim ve iptal ettim bugun de abonelik alinmis benden habersiz nasil bana soracak hali yok konuyu anladigina emin misin?

En son 5 ay once Game Pass kullandim ve iptal ettim bugun de abonelik alinmis benden habersiz nasil bana soracak hali yok konuyu anladigina emin misin?
Ya da sen düzgün yazabiliyor musun hocam? Aboneliği iptal ettim diyorsun, ne zaman iptal ettiğini yazmamışsın. Gamepass üyeliği sizin hesaptan alındıysa, destek iletişime geçersiniz. Orada yardımcı olurlar.

Abonelik iptali yapinca parayi cekim tarihinden ne zaman iptal ederseniz ona gore. Bir gün sonra diyelim iptal ettiniz bir gunluk tutar haric tamami iade ediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: