alimali 62

Yetkin
Makaleler
3
Konulara yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla Vodafone'da çalışan bir ByeDPI stratejisi bulunmuş değil. Kendim kullansam bulacağım ama kullanmıyorum.

Strateji bulmak için bildiğim yöntemleri anlattım. Vodafone kullanan biri test edip strateji bulup paylaşırsa Vodafone kullanan arkadaşlara daha kolay yardımcı oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Android için ben Rethink kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, çok iyi çalışıyor, deneyebilirsiniz, size belki bir faydası olur, bilgilendirmek istedim, kaynak dosyalarından hangi stratejileri kullandığı öğrenilebilir diye düşünüyorum.

Hocam Android için ben Rethink kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, çok iyi çalışıyor, deneyebilirsiniz, size belki bir faydası olur, bilgilendirmek istedim, kaynak dosyalarından hangi stratejileri kullandığı öğrenilebilir diye düşünüyorum.
Arka planda ByeDPI kullandığını zannetmiyorum hocam RethinkDNS'in. Öyle olduğunu varsaysak bile benim o kadar tersine mühendislik yapacak kapasitem yok :)

Hocam teşekkürler ama çok uzar iş, bir kesinliği de yok işin sonunda. Biri en azından let_me_in programını çalıştırsa bir kaç strateji bulunur diye düşünüyorum. Onu yapması en kolayı.