İlk dediğiniz için gelip konu açması yeterli, sonuna kadar yardımcı oluruz.

2. olarak eklemek istediklerim de var. GameGaraj o denli işlemcilerde faz değişenli macun/pad kullanıyor. Bahsettiğimiz şeyler MX-4 falan değil yüksek performansta 2 ayda pump-out olsun. Ufak bir watt limit ile süreleri daha da uzatırız.

Şöyle örnek verebilirim Omen CPU 55W ve 35W arasında 2 3 FPS GPU 90W 120W arasında 10 FPS oynuyor bende az çok limit olaylarına hakimim sıcaklıklar W kisinca fark ediyor eğer alırsam ben oyun modunda oynayacağım. GameGaraj bana bloku açamazsın garanti gider. Serviste de bakim hizmetimiz yok sıcaklıklardan başına bir şey gelirse bakarız dediler. Arayıp konuştum mail attım bir de.

Birden fazla cihazda farklı farklı PCM ürünlerini uygulayıp denemenizi öneririm. Dediğimi anlayacaksınız. Farklı farklı bir sürü kombinasyon denedim. 85 derece üzerinde o da pumpout oluyor kısa sürede. Sadece klasik macun kadar kısa sürmüyor. Özellikle yaz aylarında bu süre daha da fazla kısalıyor. Deneme imkanım olduğundan ötürü biliyorum ve birebir yaşadığımı anlatıyorum.

Olmaz diye bir şey yok yani onu demek istiyorum. Onun da başına aynı şey geliyor.
Sizin tavsiyeniz nedir peki ? omen 16 attım 8940hx 5070li birde garaj r9t var tabiki.

Şöyle örnek verebilirim Omen CPU 55W ve 35W arasında 2 3 FPS GPU 90W 120W arasında 10 FPS oynuyor bende az çok limit olaylarına hakimim sıcaklıklar W kisinca fark ediyor eğer alırsam ben oyun modunda oynayacağım. GameGaraj bana bloku açamazsın garanti gider. Serviste de bakim hizmetimiz yok sıcaklıklardan başına bir şey gelirse bakarız dediler. Arayıp konuştum mail attım bir de.

Sizin tavsiyeniz nedir peki? Omen 16 attım 8940hx 5070'li bir de garaj r9t var tabii ki.

Omen hakkında yorum yapmayacağım yeni cihazlarını bilmiyorum eski cihazlarından aklımda "alınmaz" olarak kalmış sadece ama Cihaz TV'de Ali bey inceledi bunu sanırım yakın zamanda, sıcaklıkları bayağı düşüktü açıkçası bir hoşuma gitti gibi. Ama GameGaraj varken onu almam. Tamamen kişisel tercihim bu arada kimseyi yönlendirmek gibi olmasın iki cihazı yan yana koyup hangisi daha iyi diye de bakmadım.

Not: O omen 120k fiyatlı bi cihazmış AMD Ryzen AI 9 HX 375 işlemcili.

Omen hakkında yorum yapmayacağım yeni cihazlarını bilmiyorum eski cihazlarından aklımda "alınmaz" olarak kalmış sadece ama Cihaz TV'de Ali bey inceledi bunu sanırım yakın zamanda, sıcaklıkları bayağı düşüktü açıkçası bir hoşuma gitti gibi. Ama GameGaraj varken onu almam. Tamamen kişisel tercihim bu arada kimseyi yönlendirmek gibi olmasın iki cihazı yan yana koyup hangisi daha iyi diye de bakmadım.

Not: O omen 120k fiyatlı bi cihazmış AMD Ryzen AI 9 HX 375 işlemcili.
Ben biraz cihaz tv yi detaylı izleyeceğim adam vatandaşın yanında gibi. En kötü artık aldığım cihaz isinirsa ısınsın abi. Yani şimdi işlemci güçlü ekran kartı iyi oyunlarda yük altında okeyim ben ama boşta 70 derece olacaksa almanın anlamı yok.

@talongod teşekkürler hocam r9t 5070 almaya karar verdim param gelince sipariş vereceğim bir sorun olursa burda konu açarım. İşlemci 55w limit ve gpu dynamic boost kapali oynayıp stand ile kullanınca sorun olmaz diye düşünüyorum. Galiba sorun olursa cihazda direk iade alıyorlar. Ben hepsiburadadan almayı düşünüyorum. Ekran falan güzel duruyor. Teşekkürler.

Son düzenleme: