İlk dediğiniz için gelip konu açması yeterli, sonuna kadar yardımcı oluruz.
2. olarak eklemek istediklerim de var. GameGaraj o denli işlemcilerde faz değişenli macun/pad kullanıyor. Bahsettiğimiz şeyler MX-4 falan değil yüksek performansta 2 ayda pump-out olsun. Ufak bir watt limit ile süreleri daha da uzatırız.
Şöyle örnek verebilirim Omen CPU 55W ve 35W arasında 2 3 FPS GPU 90W 120W arasında 10 FPS oynuyor bende az çok limit olaylarına hakimim sıcaklıklar W kisinca fark ediyor eğer alırsam ben oyun modunda oynayacağım. GameGaraj bana bloku açamazsın garanti gider. Serviste de bakim hizmetimiz yok sıcaklıklardan başına bir şey gelirse bakarız dediler. Arayıp konuştum mail attım bir de.
Sizin tavsiyeniz nedir peki ? omen 16 attım 8940hx 5070li birde garaj r9t var tabiki.Birden fazla cihazda farklı farklı PCM ürünlerini uygulayıp denemenizi öneririm. Dediğimi anlayacaksınız. Farklı farklı bir sürü kombinasyon denedim. 85 derece üzerinde o da pumpout oluyor kısa sürede. Sadece klasik macun kadar kısa sürmüyor. Özellikle yaz aylarında bu süre daha da fazla kısalıyor. Deneme imkanım olduğundan ötürü biliyorum ve birebir yaşadığımı anlatıyorum.
Olmaz diye bir şey yok yani onu demek istiyorum. Onun da başına aynı şey geliyor.