Merak ettim. Özellikleri ve ekranları süper. MSI ile hemen hemen aynıymış. Sizce alınır mı?

GameGaraj konusunda henüz ciddi bir sorun yaşayan göremedim. İyi cihazalar gibi duruyor yazılım desteğide güzel ek olarak MSI tabanlı modellerine MSI BIOS yazabiliyorsunuz eğer uyumlu ise. Onun dışında güzeldir yeni modellerinde PTM kullandıklarını duydum eğer doğruysa alınabilir.Yinede alıcağınız cihazın uzun kullanım testlerine bakıp alın bu size daha iyi bir izlenim vericektir.

Merhaba dediğiniz modeli almaya karar verdim, peki işlemcisi 3D eklentili olan versiyonuna yönelmeme gerek var mı acaba?

Bir de benim için kablolu kablosuz iyi bir uzun kullanıma uygun mouse önerisi yapabilir misiniz proje çizerken kullanacağım, uzun saatler kullanacağım için ergonomi ve batarya kapasitesi ön planda olacak.

3D olan işlemcili oyunlarda daha iyi performans veriyor. Eğer ki oyun performansı daha iyi olsun diyorsanız o modeli de düşünebilirsiniz. Mouse konusunda maalesef bilgim yok yeni konu açabilirsiniz.

GameGaraj konusunda henüz ciddi bir sorun yaşayan göremedim. İyi cihazalar gibi duruyor yazılım desteğide güzel ek olarak MSI tabanlı modellerine MSI BIOS yazabiliyorsunuz eğer uyumlu ise. Onun dışında güzeldir yeni modellerinde PTM kullandıklarını duydum eğer doğruysa alınabilir. Yine de alıcağınız cihazın uzun kullanım testlerine bakıp alın bu size daha iyi bir izlenim verecektir.

3D olan işlemcili oyunlarda daha iyi performans veriyor. Eğer ki oyun performansı daha iyi olsun diyorsanız o modeli de düşünebilirsiniz. Mouse konusunda maalesef bilgim yok yeni konu açabilirsiniz.

Hocam selamler 53K bütçem var aklımda bu var naasıldır rekabetci oyunlar oynuroum CS2 GameGaraj 5050 (32 GB RAM)

Hocam bende laptop alacağım size hem model hemde laptop ve genel bu konular hakkında danışabilir miyim