GameGaraj laptoplar alınır mı?

Merak ettim. Özellikleri ve ekranları süper. MSI ile hemen hemen aynıymış. Sizce alınır mı?

GameGaraj konusunda henüz ciddi bir sorun yaşayan göremedim. İyi cihazalar gibi duruyor yazılım desteğide güzel ek olarak MSI tabanlı modellerine MSI BIOS yazabiliyorsunuz eğer uyumlu ise. Onun dışında güzeldir yeni modellerinde PTM kullandıklarını duydum eğer doğruysa alınabilir.Yinede alıcağınız cihazın uzun kullanım testlerine bakıp alın bu size daha iyi bir izlenim vericektir.

3D olan işlemcili oyunlarda daha iyi performans veriyor. Eğer ki oyun performansı daha iyi olsun diyorsanız o modeli de düşünebilirsiniz. Mouse konusunda maalesef bilgim yok yeni konu açabilirsiniz.

3D olan işlemcili oyunlarda daha iyi performans veriyor. Eğer ki oyun performansı daha iyi olsun diyorsanız o modeli de düşünebilirsiniz. Mouse konusunda maalesef bilgim yok yeni konu açabilirsiniz.

Hocam selamler 53K bütçem var aklımda bu var naasıldır rekabetci oyunlar oynuroum CS2 GameGaraj 5050 (32 GB RAM)

Hocam bende laptop alacağım size hem model hemde laptop ve genel bu konular hakkında danışabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…