GameGaraj laptopta Feature Manager açılmıyor

GameGaraj cihazımın her şeyini kurdum fakat ne yaptıysam Feature Menager'i açamadım. Neden açılmıyor? Basıyorum ama hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameGaraj cihazımın her şeyini kurdum fakat ne yaptıysam Feature Menager'i açamadım. Neden açılmıyor? Basıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
1. İşletim Sistemi Güncellemeleri: Cihazınızdaki işletim sisteminin güncel olduğundan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve gerektiğinde yükleyin.
- Windows Ayarları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri kontrol et.

2. Sürücüleri Kontrol Edin: Özellikle ekran kartı ve chipset sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Aygıt Yöneticisi'ni açın ve tüm sürücülerin durumunu kontrol edin.

3. Uygulama İzinlerini Kontrol Edin: Feature Manager’in gerektiği izinlere sahip olup olmadığını kontrol edin.
- Uygulama ayarlarına giderek izinleri gözden geçirin.

4. Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın: Antivirüs veya güvenlik yazılımı bazen uygulamaların açılmasını engelleyebilir.
- Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve Feature Manager’i açmayı deneyin.

5. Uygulamayı Yeniden Yükleyin: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramıyorsa, Feature Manager uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin.
- Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Feature Manager'i bulun ve kaldırın.
- Ardından, resmi kaynaktan tekrar indirip kurun.

6. Olay Günlüklerini Kontrol Edin: Olay Görüntüleyici’yi açarak (Windows > Olay Görüntüleyici) uygulama ile ilgili hata mesajlarını kontrol edin.
- "Uygulama" sekmesinden Feature Manager ile ilişkili hataları inceleyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi bekleniyor. Eğer hala sorun devam ederse, cihazın teknik detaylarını paylaşmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…