GameGaraj cihazımın her şeyini kurdum fakat ne yaptıysam Feature Menager'i açamadım. Neden açılmıyor? Basıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
1.
İşletim Sistemi Güncellemeleri: Cihazınızdaki işletim sisteminin güncel olduğundan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve gerektiğinde yükleyin.
- Windows Ayarları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncellemeleri kontrol et.
2.
Sürücüleri Kontrol Edin: Özellikle ekran kartı ve chipset sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Aygıt Yöneticisi'ni açın ve tüm sürücülerin durumunu kontrol edin.
3.
Uygulama İzinlerini Kontrol Edin: Feature Manager’in gerektiği izinlere sahip olup olmadığını kontrol edin.
- Uygulama ayarlarına giderek izinleri gözden geçirin.
4.
Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın: Antivirüs veya güvenlik yazılımı bazen uygulamaların açılmasını engelleyebilir.
- Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve Feature Manager’i açmayı deneyin.
5.
Uygulamayı Yeniden Yükleyin: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramıyorsa, Feature Manager uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin.
- Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Feature Manager'i bulun ve kaldırın.
- Ardından, resmi kaynaktan tekrar indirip kurun.
6.
Olay Günlüklerini Kontrol Edin: Olay Görüntüleyici’yi açarak (Windows > Olay Görüntüleyici) uygulama ile ilgili hata mesajlarını kontrol edin.
- "Uygulama" sekmesinden Feature Manager ile ilişkili hataları inceleyin.
Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi bekleniyor. Eğer hala sorun devam ederse, cihazın teknik detaylarını paylaşmanızı öneririm.