Fark etmez hocam, cihazdan cihaza değişir. Bu bir sorun olarak değerlendirilmiyor. Canınızı çok sıkıyorsa cihazı beğenmedim deyip iade edin.
Beğenmedim diyerek iade kaydı oluşturdum. Işık sızmasını hatadan değerlendirmeyip iadeyi reddedip tekrar uğraştırabilirler...

Fotograflarda en az yuzde 50 oraninda daha patladigini dusunursek isik sizmasi cok degil bu arada. Normal bu. Yeni gelen cihazin bundan daha az sizmasi olacaginin garantisi yok.
Fotoda görülen gerçekte görülenle aynı ona göre ışıklandırmayı ayarladım.

Bu arada laptopun geriye kalan tüm özellikleri fevkalade. Müthiş.

Beğenmedim diyerek iade kaydı oluşturdum. Işık sızmasını hatadan değerlendirmeyip iadeyi reddedip tekrar uğraştırabilirler...

Isiklandirmayi ayarlayarak yapabilecegin bir sey degil ki bu. Senin sizmayi gostermek icin zaten karanlik bir ortamda cekmen lazim bu fotografi. Telefon kamerasiyla cektigin an insan gozuyle ayni oranda sizma yakalayamazsin teknik olarak mumkun degil. Ben MacBook Pro'nun ekranini bile kamerayla cekince ciplak gozle goremedim minik sizintilar goruyorum. Bu cihazda sizma asiri fazla degil ama degisim sagliyorlarsa sansini deneyebilirsin elbette.

İade kabul edildimi hocam?