GameGaraj R9T-5050 laptop şarj almıyor

Klauris

Uzman
1 haftalığına laptopu çantaya kaldırdım. Bugün laptopu kurdum, taktım; hiçbir sıkıntı yoktu. Bir anda şarj olmamaya başladı, nasıl çözebilirim?

Adaptörü bağladığınızda ışık yanıyor mu? Aslına bakarsanız 1 hafta uzun bir süre de değil.

1 haftalığına laptopu çantaya kaldırdım. Bugün laptopu kurdum, taktım; hiçbir sıkıntı yoktu. Bir anda şarj olmamaya başladı, nasıl çözebilirim?
Açık kalıp bitti mi acaba pili ? Bu tür cihazları şarjsız bırakmamak lazım uzun süre garanti varsa yollayın.

Laptopun şu an şarjı varsa Aygıt Yöneticisi’ne gidin. Fotoğrafta görünen aygıtlara sağ tıklayıp “Cihazı kaldır” deyin. Ardından laptopu yeniden başlatın.

Adaptörde ışık yok dediğinizi anlamadım. Şarjdaydı bir anda şarj almamaya başladı.

Adaptörü cihaza bağladığınızda, bağladığınız sokette ışık yanıyor mu? Bir anda şarj almamaya başladıysa farklı bir problem var. Adaptöre bağladığınız güç kablosunu değiştirme şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…