Video önerileri için teşekkürler ama bunları zaten izledim. Sonuçta sponsorlu içerik olduğu ve anlık inceleme olduğundan dolayı, belki uzun süreli kullanan, kullanan birinin yorumlarını bilen veya teknik bilgilerde uzman biri vardır diyerek buraya da sorma gereği duydum. Monster konusunda da söyleyeyim mevcut laptopum Monster. Öyle aman aman bir sorun yaşamadım ancak helikopter çalışırmış gibi fan sesi, düşük malzeme kalitesi (Abra serisi diye de olabilir) ve ilk aldığım zamanlardaki haliyle 1 2 yıl sonraki hali arasında acayip fark gördüğüm için (özellikle ısınma konusunda) monster düşünmüyorum. Hatta itiraf edeyim ben teknik servis konusunda çoğu kişinin aksine oldukça yardımcı olduklarına bizzat şahit oldum.
İnanın bana 3 4 gündür o kadar sık karşılaştırma yapıyorum ki çözünürlük değerini geçtim sRGB-NTSC değerlerini, işlemcilerin cinebench R23 değerlerine kadar ezberledim. Tek kafamı karıştıran ilerde ufak tefek sorun geçtim büyük bir problem yaratır mı, yaratırsa servis yardımcı olabilir mi bunu düşünüyorum