GameGaraj Slayer R9T-5070'te FPS stutter ve akıcılık sorunu

morcveik

Gelişen
Bir süredir kullanmakta olduğum GameGaraj Slayer R9T 5070 model cihazımda uzun süredir ciddi akıcılık ve FPS düşmesi problemleri yaşamaktayım. Sorun neredeyse tüm oyunlarda mevcut olmakla birlikte özellikle Counter-Strike 2 ve PUBG: Battlegrounds gibi FPS oyunlarında çok daha belirgin şekilde hissedilmektedir. Oyun içerisinde 250–300 FPS değerlerini görmeme rağmen görüntü akıcılığı 60 FPS civarındaymış gibi hissettirmekte herhangi bir sıcaklıkla ilgili sorun yok testlerde de sıkıntı gözükmüyor 3 aydır buna uğraşıyorum servise gönderdim servis bakmadı bile format atıp geri gönderdi neredeyse her oyunda bir sıkıntı cıkarıyor %1 FPS anlık çakılıyor ve stutter oluyor bilgisayarı ilk aldıgımdan beri böyle yardım edebilir misiniz laptop kullanıyorum RTX 5070 Ryzen 9 8945hx 32 GB RAM dGPU modunda özellikle işlemciyi daha düzensiz kullanan oyunlarda oynayacak gibi olmuyor Micro stutterlardan yardım edebilir misiniz? Firma ilgilenmiyor.

Hocam hepsini yaptım DDU ile temiz kurulum DDU olmadan temiz kurulum BIOS güncellemesi eski BIOS'a bile döndüm performans modunda onları da denedim maalesef GameGaraj gizli ayıplı mal göndermiş. En az 80bin TL şu an bu bilgisayar.

Ne kadar oldu alalı? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşündünüz mü?

Ne kadar oldu alalı? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşündünüz mü?

Hocam 4 ayı biraz geçti sanırsam Tüketici Hakem Heyeti nasıl işliyor bilemediğim için henüz başvuramadım biraz ince bir iş görebilirler mi bilemedim Excel'i açıp calısıyor deyip onaylamıyorlar diyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…