Merhaba, Resident Evil 4 için türkçe yama indirdim. Oyunu kapattım ve işlemci boşta 80 dereceye çıkmaya başladı. Laptopu kapatıp açtım. Bekledim işlemci kullanımı anlık olarak yine %70 lere çıkmaya başladı galiba virüs yedim. Ne yapmam gerek emin olamadım. Daha önce böyle bir şey yoktu 45w limitte kullanıyorum sıcaklıklarda gayet iyiydi.
Detaylar
Kim cevapladı?SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Virüs şüpheniz varsa Malwarebytes ücretsiz versiyon ile cihazınızı taratabilirsiniz ek olarak sıcaklıkları daha önce takip ettiniz mi? Bu işlemi yaptıktan sonra olduğuna emin misiniz?
Dizüstü bilgisayarlarda özellikle oyun oynarken bu sıcaklıklara çıkılması normaldir ancak siz boşta da çıktığını belirttiğiniz için bakımını yapmamış olabilirsiniz. Termal bakımları yaptıysanız ve hala sıcaklıklar yüksekse laptop soğutucu stant veya laptop yükseltici stant kullanmayı da düşünebilirsiniz.
Dizüstü bilgisayarlarda özellikle oyun oynarken bu sıcaklıklara çıkılması normaldir ancak siz boşta da çıktığını belirttiğiniz için bakımını yapmamış olabilirsiniz. Termal bakımları yaptıysanız ve hala sıcaklıklar yüksekse laptop soğutucu stant veya laptop yükseltici stant kullanmayı da düşünebilirsiniz.
Laptopu alalı 1 ay oldu o yüzden termal bakımla ilgisi yok ve yamayı kurmadan önce fanlar boşta bu kadar sesli çalışmıyordu ve boşta baktığımda kullanım anlık %70 e çıkabiliyorVirüs şüpheniz varsa Malwarebytes ücretsiz versiyon ile cihazınızı taratabilirsiniz ek olarak sıcaklıkları daha önce takip ettiniz mi? Bu işlemi yaptıktan sonra olduğuna emin misiniz?
Görev yöneticisini açtığımda kullanım düşüyor ve sıcaklıkta düşüyor ama kapatınca yine fan sesi yükseliyor.Görev yöneticisinden işlemciyi kullanan programa bak. Dosya konumuna git veya hizmetlerde açıp ne olduğuna bakabilirsin.
Çok tuhaf en iyisi format atmak, alalı çok olmamış zaten.Laptopu alalı 1 ay oldu o yüzden termal bakımla ilgisi yok ve yamayı kurmadan önce fanlar boşta bu kadar sesli çalışmıyordu ve boşta baktığımda kullanım anlık %70 e çıkabiliyor
Görev yöneticisini açtığımda kullanım düşüyor ve sıcaklıkta düşüyor ama kapatınca yine fan sesi yükseliyor.