64GB ve 2 tb versiyon isteme sebebim 32GB tek kanal 1x32 Dual channelın performansını veremeyeceği için 64 seçtim ayriyetten gsync yok bilidğim kadarıyla ekranda
O zaman başka model bakın onun için 15 bin verilmez ve game garaj yeni yeni duyuluyor 95 bin tl lere başka model bakalım. Bİ baktım o fiyatlarda game garaj var maalesef. 5070ti için fazla model bulamadım.

Son düzenleme:
Merhaba herkese uzun kullanım deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim, kullandığım model:

GameGaraj Slayer R9T-5070 Ti Uzun Kullanım Yorumu – İç Mimar Perspektifi

Cihazı mimari projelerde, özellikle 3DS Max + Corona Renderer ile yüksek poligonlu sahnelerde aktif olarak kullanıyorum. Genel performans oldukça akıcı ve iş akışımı rahatlıkla kaldırıyor. ancak uzun süreli renderlarda dikkat çeken en büyük sorun ısı yönetimi.

Turbo modda render alırken cihaz fazlasıyla ısınıyor.
Fanlar maksimumda çalışsa da kasa ve adaptör ciddi şekilde ısınıyor. Özellikle yaz aylarında bu durum rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor.
Buna karşın, “Ofis modu”nda benzer performansla çok daha stabil ve sessiz çalışıyor, ki bu detay bence önemli. Uzun süreli işlerde güç tüketimine sınırlama getirmenin termal konfor açısından ciddi avantaj sağladığını düşünüyorum.

Cihazın artıları:
Akıcı 3D performansı (3DS Max, Corona, Photoshop, InDesign)
64 GB RAM kapasitesi sahne yönetiminde büyük rahatlık
RTX 5070 Ti ile Lumion gibi GPU ağırlıklı yazılımlar da sorunsuz çalışıyor
Ekran kalitesi ve kasa yapısı fiyat segmentine göre başarılı

Eksileri:
Turbo modda agresif ısınma
Fan profili kullanıcı tarafından iyi optimize edilmeli
Adaptör sıcaklığı uzun işlerde yüksek

Render ağırlıklı çalışan iç mimarlar ve CG artistler için güçlü bir sistem; fakat ısıl davranış mutlaka manuel kontrolle optimize edilmeli.

Son düzenleme:
Merhaba herkese uzun kullanım deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim, kullandığım model:

GameGaraj slayer R9T-5070 Ti uzun kullanım yorumu – iç mimar perspektifi.

Cihazı mimari projelerde, özellikle 3DS Max + corona renderer ile yüksek poligonlu sahnelerde aktif olarak kullanıyorum. genel performans oldukça akıcı ve iş akışımı rahatlıkla kaldırıyor. ancak uzun süreli renderlarda dikkat çeken en büyük sorun ısı yönetimi.

Turbo modda render alırken cihaz fazlasıyla ısınıyor.
fanlar maksimumda çalışsa da kasa ve adaptör ciddi şekilde ısınıyor. Özellikle yaz aylarında bu durum rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor.
Buna karşın, “ofis modu”nda benzer performansla çok daha stabil ve sessiz çalışıyor, ki bu detay bence önemli. Uzun süreli işlerde güç tüketimine sınırlama getirmenin termal konfor açısından ciddi avantaj sağladığını düşünüyorum.

Cihazın artıları:
Akıcı 3D performansı (3DS Max, corona, Photoshop, ındesign)
64 GB RAM kapasitesi sahne yönetiminde büyük rahatlık.
RTX 5070 Ti ile Lumion gibi GPU ağırlıklı yazılımlar da sorunsuz çalışıyor.
Ekran kalitesi ve kasa yapısı fiyat segmentine göre başarılı.

Eksileri:
Turbo modda agresif ısınma.
Fan profili kullanıcı tarafından iyi optimize edilmeli.
Adaptör sıcaklığı uzun işlerde yüksek.

Render ağırlıklı çalışan iç mimarlar ve CG artistler için güçlü bir sistem; fakat ısıl davranış mutlaka manuel kontrolle optimize edilmeli.

Yorumun için teşekkür ederim. Ciddi anlamda emek vermişsin, ben genelde oyun için kullanacağım tabii arada ödev için vs. ama tam alacaktım fiyatı 110 bin olmui stokta kalmamış gibi şeyler başıma geliyor