Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 13 Kasım 2025 #1 Gamehub'da GTA 5 oynayanı gördüm. Ben NFS MW ya da U2 indireceğim. Nasıl kurabilirim?
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 13 Kasım 2025 #2 Michael MYERS dedi: Gamehub'da GTA 5 oynayanı gördüm. Ben NFS MW ya da U2 indireceğim. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Önce oyunu Steam, Epic veya Ubisoft'tan lisanslı olarak indir. Sonra Gamehub'da ilgili platformu seçip oyunu ekle, Proton Wine ile başlat. Hepsi bu.
Michael MYERS dedi: Gamehub'da GTA 5 oynayanı gördüm. Ben NFS MW ya da U2 indireceğim. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Önce oyunu Steam, Epic veya Ubisoft'tan lisanslı olarak indir. Sonra Gamehub'da ilgili platformu seçip oyunu ekle, Proton Wine ile başlat. Hepsi bu.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 13 Kasım 2025 #3 SpeedBeast34 dedi: Önce oyunu Steam, Epic veya Ubisoft'tan lisanslı olarak indir. Sonra Gamehub'da ilgili platformu seçip oyunu ekle, Proton Wine ile başlat. Hepsi bu. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan şekilde indirip nasıl oynayabilirim? File manager tarzı bir şey buldum uygulama içinde.
SpeedBeast34 dedi: Önce oyunu Steam, Epic veya Ubisoft'tan lisanslı olarak indir. Sonra Gamehub'da ilgili platformu seçip oyunu ekle, Proton Wine ile başlat. Hepsi bu. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan şekilde indirip nasıl oynayabilirim? File manager tarzı bir şey buldum uygulama içinde.