Detaylar
Kim cevapladı?Geçen hafta X'te görüp indirdim. Az sonra askeriye operasyon düzenleyeceğim 
Eskiden tabletimde yer yok diye indiremezdim bu oyunu. Rahmetlinin 16GB hafızası vardı
Bir zamanlar güzel oyunlar yapardı. Real Football serisi de güzeldi.
Bruhistan
Başarılı
Çocukken bazı Gameloft oyunlarını açamıyordum OBB dosyaları indir diyordu.
tabii abim sağ olsun, telefondan anlıyordu. N. O. V. A, Asphalt Nitro, modern combat 2, Hero of sparta falan vardı. Keşke P2W bataklığına düşmeyip PC kalitesinde oyun yapmaya devam etselerdi şu an hala popülerliğini koruyacaktı belki.
Sevdiğim oyun stüdyolarında ilk 3'te. N.O.V.A serisi müthiş yani, sadece NOVA 3 biraz sıkıcı, bitiremedim o yüzden.
Çok yakın zamanda olursa N.O.V.A Legacy için, olmazsa N.O.V.A 3 için sunucu yazılımı yazmayı planlıyorum.
Çok yakın zamanda olursa N.O.V.A Legacy için, olmazsa N.O.V.A 3 için sunucu yazılımı yazmayı planlıyorum.
Bruhistan
Başarılı
Hocam, merak ettim sunucu yazılımı derken, Server açma gibi bir şey mi?Sevdiğim oyun stüdyolarında ilk 3'te. N.O.V.A serisi müthiş yani, sadece NOVA 3 biraz sıkıcı, bitiremedim o yüzden.