Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 5 Haziran 2024 #21 firrisn dedi: Görsel paylaşabilir misiniz? Eki Görüntüle 53700 Genişletmek için tıkla...
F firrisn Uzman Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 3 5 Haziran 2024 #22 Kenshi dedi: Eki Görüntüle 53701 Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir hata verdiğini anlayamadım. Büyük ihtimalle hata GameLoop'un kendisinde. Şu video yardımcı olacaktır. Aynı şekilde yaptım.
Kenshi dedi: Eki Görüntüle 53701 Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir hata verdiğini anlayamadım. Büyük ihtimalle hata GameLoop'un kendisinde. Şu video yardımcı olacaktır. Aynı şekilde yaptım.
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 5 Haziran 2024 #23 firrisn dedi: Neden böyle bir hata verdiğini anlayamadım. Büyük ihtimalle hata GameLoop'un kendisinde. Şu video yardımcı olacaktır. Aynı şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler oldu benim buradaki hatam -vm 100 diye değil -VM100 diye birleşik yazmamdan dolayıymış ayrı yazınca sorun çözüldü
firrisn dedi: Neden böyle bir hata verdiğini anlayamadım. Büyük ihtimalle hata GameLoop'un kendisinde. Şu video yardımcı olacaktır. Aynı şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler oldu benim buradaki hatam -vm 100 diye değil -VM100 diye birleşik yazmamdan dolayıymış ayrı yazınca sorun çözüldü
F firrisn Uzman Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 3 5 Haziran 2024 #24 Kenshi dedi: Hocam çok teşekkürler oldu benim buradaki hatam -vm 100 diye değil -VM100 diye birleşik yazmamdan dolayıymış ayrı yazınca sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İyi oyunlar.
Kenshi dedi: Hocam çok teşekkürler oldu benim buradaki hatam -vm 100 diye değil -VM100 diye birleşik yazmamdan dolayıymış ayrı yazınca sorun çözüldü Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İyi oyunlar.
KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 5 Haziran 2024 #25 Kenshi dedi: Tekrar yüklemem lazım fakat deneyeceğim. Bende yükleniyor kısmına atıyor direk. @firrisn hocam normal GameLoop arayüzünden girince ASUS gözüküyor cihaz Samsung yapmama rağmen. Genişletmek için tıkla... Ortak model'i seçmiş olabilirsiniz, görsel paylaşır mısınız?
Kenshi dedi: Tekrar yüklemem lazım fakat deneyeceğim. Bende yükleniyor kısmına atıyor direk. @firrisn hocam normal GameLoop arayüzünden girince ASUS gözüküyor cihaz Samsung yapmama rağmen. Genişletmek için tıkla... Ortak model'i seçmiş olabilirsiniz, görsel paylaşır mısınız?
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 6 Haziran 2024 #26 DarkMen dedi: Ortak Model'i seçmiş olabilirsiniz, görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü yine de teşekkür ederim.
DarkMen dedi: Ortak Model'i seçmiş olabilirsiniz, görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü yine de teşekkür ederim.