crexy.x

Uzman
Merhaba arkadaşlar. GameLoop'tan PUBG oynuyorum ama çok düşük FPS ve donmalar oluyor. Bilgisayarım da iyi değil biliyorum. i5-10210U, 8 GB RAM, Intel UHD 620 özellikleri. Genellikle ısınma sorunu yok, 60-70 arası sıcaklık dereceleri. DirectX ayari ile oynuyorum ama 10-25 FPS oynuyorum ve haritalar geç yükleniyor, geç açılıyor. Bunun çözümü var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. GameLoop'tan PUBG oynuyorum ama çok düşük FPS ve donmalar oluyor. Bilgisayarım da iyi değil biliyorum. i5-10210U, 8 GB RAM, Intel UHD 620 özellikleri. Genellikle ısınma sorunu yok, 60-70 arası sıcaklık dereceleri. DirectX ayari ile oynuyorum ama 10-25 FPS oynuyorum ve haritalar geç yükleniyor, geç açılıyor. Bunun çözümü var mı acaba?
Sisteminize göre çok normal bir değer.

Gameloop ayarında HD Grafikleri seçtiysen normal. Minimum GTX 660 ve üzeri öneriyor o ayar için. PUBG Mobile'da da Akıcı grafiklere al, çözünürlüğü ise 1280x800 civarı bir şey yap.

Bir de OpenGL'ye de alıp deneyebilir misin?

Bir de şu anki haline bakarsak normal. UHD 620 bayağı güçsüz, zaten bu PUBG Mobile emülasyonunun optimize sorunları mevcut.

GameLoop ayarında HD Grafikleri seçtiysen normal. Minimum GTX 660 ve üzeri öneriyor o ayar için. PUBG Mobile'da da Akıcı grafiklere al, çözünürlüğü ise 1280x800 civarı bir şey yap.

Bir de OpenGL'ye de alıp deneyebilir misin?

Bir de şu anki haline bakarsak normal. UHD 620 bayağı güçsüz, zaten bu PUBG Mobile emülasyonunun optimize sorunları mevcut.

Steam'den PUBG Battlegrounds yüklemesi daha iyi olur bence.

Emületör için RAM belleğiniz de düşük. 16 GB yapsanız anca 40 FPS alabilirsiniz.