Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Yetkin
Ekran kartını dik takmak istiyorum çok güzel duruyor. Takabileceğimi vs. nasıl öğrenirim? Neler lazım ve önerebilceniz riser var mı uygun fiyatlı sıkıntı çıkarmayacak.

Kasanız nedir? Öncelikle kitler uyumlu mu ona bakalım.

https://www.hepsiburada.com/game-ma...kasasi-rgb-kumandali-gm-210k-pm-HBC00004PBLDU bu kasadan hocam bilindik marka değil hosuma gitmişti bunu aldım beyaz olması filan.

Sığar gibi duruyor pek emin değilim ama.

Uyuyor mu hocam?

Kasanız nedir? Öncelikle kitler uyumlu mu ona bakalım.

Son düzenleme:
Çözüm
Nasıl oluyor o? Yok mu bir yöntemi filan.
Maalesef yok. Zaten kasanızın genişleme yuvası sayısı da kartı dikey takmak için yetersiz. Ekstra olarak 3D yazıcıdan çıkan dikey aparatları var böyle kasalar için ancak kasa çok küçük olduğu için sığdıramazsınız. Baştan kasa tercihiniz yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzgara delikli seyleri diyorsan onlari sokebiliyorum kopariliyor. Olmaz mı oylede?
Kopan tarzda yapıldığı için olmuyor zaten.

Sizin kasanıza örnek:
1737133456740.webp

Takabildiğimiz kemiksiz modeller:

1737133590253.webp

Maalesef yok. Zaten kasanızın genişleme yuvası sayısı da kartı dikey takmak için yetersiz. Ekstra olarak 3D yazıcıdan çıkan dikey aparatları var böyle kasalar için ancak kasa çok küçük olduğu için sığdıramazsınız. Baştan kasa tercihiniz yanlış.

Anladım. Bu modele uygun bir aparat yok mu peki ya da yaptıramıyor muyum baskıcıdan?

Son düzenleyen: Moderatör: