Ethem Efe 49

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bir süredir GitHub'da mevcuttu, yakın zamanda Play Store'a da giriş yaptı. Kısacası; Steam, GOG ve Epic Games kütüphanenizdeki oyunları telefonunuzda yerel olarak oynamanızı sağlıyor. Poco X7 Pro cihazımla yaptığım denemelerde çoğu oyunun gayet stabil çalıştığını gördüm. Özellikle Snapdragon 8 serisi yonga setleriyle performansın çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Uygulama açık kaynaklı (open source) olduğu için verileriniz tamamen cihazınızda saklanıyor, dolayısıyla güvenlik konusunda içiniz rahat olabilir. Retro Pocket gibi cihazlar için gerçekten harika bir çözüm olmuş. Hatta Cyberpunk veya GTA 5 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynayanları gördüm.

@Simon İşine yarayabilir.

Hocam neler denediniz? Bende satın almayı düşünüyorum o telefonu veya alt modelini.
Çok fazla şey denemedim ya, daha çok indie oyunlar. Blasphemous, Enter the Gungeon, BioShock denedim, stabil çalışmıştı.

Genel olarak telefon gayet iyi, oyun performansı olarak. Ancak ısınma problemi var, bir tık soğutucu gerekiyor; FPS kesintisi olmasın istiyorsanız.

Harika şeyler düşünüyorum, kapalı kaynak yazılımlardansa bu kadar pratik ve açık kaynak bir yazılım mevcut olması süper.

Nothing Phone 1 ile Trackmania oynadım. 50 60 FPS verdi. Megabonk 40 FPS falan verdi.
Half Life 2 180 FPS verdi. FPS limiti açamadım Half Life 2 de, DXVK_FRAME_RATE çevre değişkeni de işe yaramadı, bazı oyunlar Linux'ta dinlemiyor driverdan ayarlasanız bile. Bu da onlardan biri sanırım ya da bir ayar uyumsuz.

Sadece arayüzü berbat. Cidden çok kullanışsız. Oturaksız. Zamanla düzelecektir.

GitHub'da derlenmiş olanı tüm dosyalara erişim izni istiyor, Play Store'daki istemiyor. Biraz daha kirpilmis bir versyon Play Store'daki sanirim.

Steam'den daha kaliteli ve düzgününü bekliyorum ama. Steam Deck ile Proton ile oyun oynamayı manyak stabil ettiler. Bunda da fex'in temiz entegre olduğu indir çalıştır temizliğinde bir App yapabilirler diye düşünüyorum. Sadecs Gaben'in keyfine bağlı.

Harika şeyler düşünüyorum, kapalı kaynak yazılımlardansa bu kadar pratik ve açık kaynak bir yazılım mevcut olması süper.

Nothing Phone 1 ile Trackmania oynadım. 50 60 FPS verdi. Megabonk 40 FPS falan verdi.
Half Life 2 180 FPS verdi. FPS limiti açamadım Half Life 2 de, DXVK_FRAME_RATE çevre değişkeni de işe yaramadı, bazı oyunlar Linux'ta dinlemiyor driverdan ayarlasanız bile. Bu da onlardan biri sanırım ya da bir ayar uyumsuz.

Sadece arayüzü berbat. Cidden çok kullanışsız. Oturaksız. Zamanla düzelecektir.

GitHub'da derlenmiş olanı tüm dosyalara erişim izni istiyor, Play Store'daki istemiyor. Biraz daha kirpilmis bir versyon Play Store'daki sanirim.

Steam'den daha kaliteli ve düzgününü bekliyorum ama. Steam Deck ile Proton ile oyun oynamayı manyak stabil ettiler. Bunda da fex'in temiz entegre olduğu indir çalıştır temizliğinde bir App yapabilirler diye düşünüyorum. Sadecs Gaben'in keyfine bağlı.
Bugün güzel bir güncelleme geldi, çoğu sorunu vs. çözdüler, bakmanızı öneririm.

Var mı oyun öneriniz? Deneyelim bir şeyler.

Bugün güzel bir güncelleme geldi, çoğu sorunu vs. çözdüler, bakmanızı öneririm.

Var mı oyun öneriniz? Deneyelim bir şeyler.
Hahah, hocam bendeki Play Store versiyonu. Bana gelmedi daha. Yakinda gelir diye dusunuyorum ama.

Cihazin guclu, Bioshock'lar, eski COD'lar, komple Valve oyunları, Borderlands'ler.. 2015 öncedi triple A'ler. Poco F7 bunlar da eli ayağı düzgün sonuçlar verir.

O kadar iyi ki, S25 birden Steam Deck'e dönüşuyor resmen bir gamepadle. Harika ya. Android GOAT.

Hahah, hocam bendeki Play Store versiyonu. Bana gelmedi daha. Yakinda gelir diye dusunuyorum ama.

Cihazin guclu, Bioshock'lar, eski COD'lar, komple Valve oyunları, Borderlands'ler.. 2015 öncedi triple A'ler. Poco F7 bunlar da eli ayağı düzgün sonuçlar verir.

O kadar iyi ki, S25 birden Steam Deck'e dönüşuyor resmen bir gamepadle. Harika ya. Android GOAT.
Kesinlikle ya, yükle çalıştır olması mükemmel bir şey, uğraşman bile gerekmiyor.

Kütüphaneme bakayım biraz ne oynayabilirim. Black Mesa deneyeceğim sanırım.

Bendeki de Play Store, GitHub üzerinden yükleyeceğim sanırım ya.