Yakuza 73
Başarılı
ryu · Ryubing DLSS 5
Ryujinx(Ryubing)的 DLSS 5 fork:NGX 升采样 + DLAA、Neural Rendering、DLSS-G 插帧(2x/3x/4x)。每周自动跟进上游,滚动构建 win-x64。
Siteye giriyorsunuz, arkadaşlar download kısmından indiriyorsunuz.
Klasörün içinde bu dosyayı çalıştırıyorsunuz.
Programı çalıştırdığınızda aşağıdaki SS'deki gibi bir kurulum görüyor olacaksınız. (RAR dosyasını ben yaptım, şimdilik görmezden gelin.)
Scaling filter: DLSS.
Neural rendering: Tikli.
Restart istiyor, sonrasında Home tuşuna basarak menüyü açıp cinematic-default-natural vs. değiştirip takılabiliyorsunuz.
Kafanıza göre işte MFG falan da açabiliyorsunuz, yüksek Hz monitörlerde akıcı olsun diye vs.
Önemli uyarı: C:/ programdata klasörüne attığı o DLL dosyalarını anti-cheat olan oyunlar algılıyor, maalesef.
Crew Motorfest'e gireyim dedim, BattlEye zınk diye yakaladı; ban falan yemedim ama oyunu açtıktan bir süre sonra oyun kendini kapatıyor.
İşte bu yüzden eğer Switch emülatörünü kullanmayacaksam o dosyaları seçip RAR haline getiriyorum, ardından o DLL dosyalarını siliyorum, normal kullanıma devam etmek için.
Switch kullanacağınız zaman o dosyaları tekrardan çıkarıp oyununuzu oynuyorsunuz. Böyle bir olay gerekiyor yani, düşünmeleri lazımdı yazılımcıların da çünkü CP2077'de de renodx kurulu ama oyun klasöründe olduğu için anti-cheat'ler ile ilgili bir olay çıkmamıştı, nedense?