Yakuza 73
Başarılı
ryu · Ryubing DLSS 5
Ryujinx(Ryubing)的 DLSS 5 fork:NGX 升采样 + DLAA、Neural Rendering、DLSS-G 插帧(2x/3x/4x)。每周自动跟进上游,滚动构建 win-x64。
Siteye giriyorsunuz, arkadaşlar download kısmından indiriyorsunuz.
Klasörün içinde bu dosyayı "Powershell" ile çalıştırıyorsunuz.
Programı çalıştırdığınızda aşağıdaki SS'deki gibi bir kurulum görüyor olacaksınız. (RAR dosyasını ben yaptım, şimdilik görmezden gelin.)
Scaling filter: DLSS.
Neural rendering: Tikli.
Restart istiyor, sonrasında Home tuşuna basarak menüyü açıp cinematic-default-natural vs. değiştirip takılabiliyorsunuz.
Kafanıza göre işte MFG falan da açabiliyorsunuz, yüksek Hz monitörlerde akıcı olsun diye vs.
Önemli uyarı: C:/ programdata klasörüne attığı o DLL dosyalarını anti-cheat olan oyunlar algılıyor, maalesef.
Crew Motorfest'e gireyim dedim, Battle-Eye zınk diye yakaladı; ban falan yemedim ama oyunu açtıktan bir süre sonra oyun kendini kapatıyor.
İşte bu yüzden eğer Switch emülatörünü kullanmayacaksam o dosyaları seçip RAR haline getiriyorum, ardından o DLL dosyalarını siliyorum, normal kullanıma devam etmek için.
Switch kullanacağınız zaman o dosyaları tekrardan çıkarıp oyununuzu oynuyorsunuz. Böyle bir olay gerekiyor yani, düşünmeleri lazımdı yazılımcıların da çünkü CP2077'de de renodx kurulu ama oyun klasöründe olduğu için anti-cheat'ler ile ilgili bir olay çıkmamıştı, nedense?
Son düzenleme: