Yakuza 73

Başarılı

Siteye giriyorsunuz, arkadaşlar download kısmından indiriyorsunuz.
Klasörün içinde bu dosyayı "Powershell" ile çalıştırıyorsunuz.

1788596557668.webp

Programı çalıştırdığınızda aşağıdaki SS'deki gibi bir kurulum görüyor olacaksınız. (RAR dosyasını ben yaptım, şimdilik görmezden gelin.)

1788596592627.webp

1788596605449.webp

Scaling filter: DLSS.
Neural rendering: Tikli.
Restart istiyor, sonrasında Home tuşuna basarak menüyü açıp cinematic-default-natural vs. değiştirip takılabiliyorsunuz.
Kafanıza göre işte MFG falan da açabiliyorsunuz, yüksek Hz monitörlerde akıcı olsun diye vs.

1788596667578.webp

Önemli uyarı: C:/ programdata klasörüne attığı o DLL dosyalarını anti-cheat olan oyunlar algılıyor, maalesef.

Crew Motorfest'e gireyim dedim, Battle-Eye zınk diye yakaladı; ban falan yemedim ama oyunu açtıktan bir süre sonra oyun kendini kapatıyor.

İşte bu yüzden eğer Switch emülatörünü kullanmayacaksam o dosyaları seçip RAR haline getiriyorum, ardından o DLL dosyalarını siliyorum, normal kullanıma devam etmek için.

Switch kullanacağınız zaman o dosyaları tekrardan çıkarıp oyununuzu oynuyorsunuz. Böyle bir olay gerekiyor yani, düşünmeleri lazımdı yazılımcıların da çünkü CP2077'de de renodx kurulu ama oyun klasöründe olduğu için anti-cheat'ler ile ilgili bir olay çıkmamıştı, nedense?

Son düzenleme:
RTX 3050 Ti'de denedim 7 FPS ama çalışıyor:D

Tensör çekirdeklerinin yazılımından resmen. Ben 60 FPS almaya devam ediyorken senin 7 FPS almanı şey gibi düşün.

Hani PS3 emülatörü kurunca 100 watt işlemci çekiyor ya, aslında çekmemesi lazım ama bilmediği dili bilebildiği dile dönüştürmek için harcadığı enerji ondan. Aynı terane bunda da var.

Tensör çekirdeklerinin yazılımından resmen. Ben 60 FPS almaya devam ediyorken senin 7 FPS almanı şey gibi düşün.

Hani PS3 emülatörü kurunca 100 watt işlemci çekiyor ya, aslında çekmemesi lazım ama bilmediği dili bilebildiği dile dönüştürmek için harcadığı enerji ondan. Aynı terane bunda da var.
Ben ETS 2 ve Dying Light'da denedim, işte 7 FPS veriyor. :D