Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam Sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.
Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.
Üstteki mesajları sonradan gördüm. Milim hareket etmesiyle kulakta çok kötü hissedilen bir ses veriyorsa kablolarla alakalı oluyor. Kulaklığın devresinde sıkıntı varsa bilemiyorum.
Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam Sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.