Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam Sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.

Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.

Kulaklıkta garanti yoktur muhtemelen. Kulaklığın içini açıp içerideki kabloları bir kontrol edebilir misin?

Ben Trendyol'dan aldığımda iade kabul etmişlerdi. Biraz daha ısrar edin Amazon'a iadeyi alacaklarını düşünüyorum.

Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam Sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.
Bir ara bende de oldu böyle 1 ay kulağım çın çın çın ötüyordu.