Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam Sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Garantiye niye yollamadın?
Amazon iade almıyor direkt Gamenote'a yönlendiriyorlar bende istemiyorum aynı kulaklığı almayı.
Talha Yiğit
Yetkin
Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.
Kulaklıkta garanti yoktur muhtemelen. Kulaklığın içini açıp içerideki kabloları bir kontrol edebilir misin?
Uyuyan Sincap
Üstün
24 ay garantili.Kulaklıkta garanti yoktur muhtemelen. Kulaklığın içini açıp içerideki kabloları bir kontrol edebilir misin?
Talha Yiğit
Yetkin
Üstteki mesajları sonradan gördüm. Milim hareket etmesiyle kulakta çok kötü hissedilen bir ses veriyorsa kablolarla alakalı oluyor. Kulaklığın devresinde sıkıntı varsa bilemiyorum.
Uyuyan Sincap
Üstün
Amazon iade almıyor direkt Gamenote'a yönlendiriyorlar bende istemiyorum aynı kulaklığı almayı.
Hocam bir hata yüzünden markadan ayrılmayın. Çin malı affedin 1 şans daha verin.
Bir ara bende de oldu böyle 1 ay kulağım çın çın çın ötüyordu.Kulaklığımı milimetrik hareket ettirdiğim an cızırtı sesi geliyor bu kulaklık yüzünden kulaklarım mikroevrim geçirmeye başladı bu kulaklığa adapte oluyorum gittikçe. Gece uyurken o cızırtı sesleri geliyor kulağıma bir nevi Vietnam Sendromu gibi bu kulaklığı kullandıktan sonra travmatize oluyorsunuz.