Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744 30
Üstün
Sorum başlıkta yazılı. PC için gamepad ile oynanacak oyunlar. Klavyeden daha çok gamepad ile oynayarak zevkli olan oyunlar olarak soru değiştirilebilir.
Fiyatı fark etmez.
Blur.
Borderlands 2
Blazing beaks.
Subnautica.
emiryuksel 8
Yetkin
The Last of Us Part I & II, Death Stranding, God Of War, Ghost Of Tsushima, Elden Ring, Call of Duty serisi, Marvel's Spider-Man… Kısacası tüm PlayStation çıkışlı oyunlar, PC'de gamepad ile oynandığında klavyeye göre çok daha zevkli bir deneyim sunuyor. Özellikle kontrol şemaları ve oynanış yapısı gamepad kullanımına göre optimize edildiği için, bu tür oyunlarda gamepad ile oynamak çok daha doğal ve keyifli oluyor.
cemkaraca 42
Üstün
Hocam dediğiniz tüm oyunları hem gamepad hem de klavye ile oynayarak bitirdim. Başka öneriniz var mı?
Sorum başlıkta yazılı. PC için Gamepad ile oynanacak oyunlar. Klavyeden daha çok gamepad ile oynayarak zevkli olan oyunlar olarak soru değiştirilebilir.
Fiyatı fark etmez.
Forza 5, RDR 2 Mortal Kombat serisi eFootball
Ubi+ alıp AC: Shadows, Avatar veya Star Wars bitirebilirsin.
gameplus.com.tr
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!
Önerilmemiş sanırım. Rocket League bence çok güzel oyun. Oynamanı öneririm.
- Makaleler
- 1
Sorum başlıkta yazılı. PC için gamepad ile oynanacak oyunlar. Klavyeden daha çok gamepad ile oynayarak zevkli olan oyunlar olarak soru değiştirilebilir.
Fiyatı fark etmez.
Spider-Man 1 ve 2 kesinlikle.
cemkaraca 42
Üstün
Evet. Klavye+mouse ile oynarken, gamepad ile oynarken ayrı zevk alıyorum. Çok güzel bir oyun bence.Önerilmemiş sanırım. Rocket League bence çok güzel oyun. Oynamanı öneririm.
Daha çok RPG ve FPS dışı olursa mutlu olurum. Bunu belirtmek için biraz geç kaldım ama şimdiye kadar öneri yapan herkese teşekkür ederim.Kılıç kullanılan şeyler dışındaki oyunlar genellikle iyi. FPS de oynanır. Alışkanlığına bağlı bu.