Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED 53
Üstün
DMC 5.
İyi Sosyaller. Gamepad ile oynayabileceğim oyunlara ihtiyacım var. RDR2, FH 5, LTOU, Mortal Kombat 11 gibi oyunları deneyimledim, her oyun önerisine açığım. Teşekkürler.
God of War. GoW Ragnarok, Witcher 3 bu oyunlar gamepadle oynarken beni çok sarmıştı
Bütün hikayeli oyunları gamepad ile oynuyorum ben siz öyle yapmıyor musunuz? Klavye mouse ile hikayeli bir oyunda nasıl zevk alabilirsiniz ki?
oğuz sasi 53
Yetkin
Gamepadi yeni aldım hocam şu an gamepad ile deneyimlediğim tek hikayeli oyun LTOU oldu. Artık çoğu oyunu gamepad ile oynayacağım sanırım çok beğendim uzun zaman sonra kullandımBütün hikayeli oyunları gamepad ile oynuyorum ben siz öyle yapmıyor musunuz? Klavye mouse ile hikayeli bir oyunda nasıl zevk alabilirsiniz ki?
İyi sosyaller. Gamepad ile oynayabileceğim oyunlara ihtiyacım var. RDR2, FH 5, LTOU, Mortal Kombat 11 gibi oyunları deneyimledim, her oyun önerisine açığım. Teşekkürler.
F1 24-25.
ACC.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Detroit.İyi sosyaller. Gamepad ile oynayabileceğim oyunlara ihtiyacım var. RDR2, FH 5, LTOU, Mortal Kombat 11 gibi oyunları deneyimledim, her oyun önerisine açığım. Teşekkürler.
oğuz sasi 53
Yetkin
ACC nedir hocam?
sabuncuk35
Uzman
ac shadows
Kvothe 53
Başarılı
Assetto Corsa Competizione sanırım hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-
-
-
-