Ethem Efe
Üstün
400 level LoL hesabım bunu beğenmedi.
Arkadaşım olsa oynayacağım şu oyunu, tek başıma hiç sarmıyor maalesef
Farklı bir bakış açısıyla RDR 2 diyorum. O dünyada arkana yaslanıp elinde gamepadle dolaşmak çok iyi geliyor. Otomatik aim özelliği de çok iyi çalışıyor, nişan aldığın an en yakın hedefe kilitleniyor; sadece bir tık yukarı çekip sıkıyorsun ki kafaya gitsin.
Hallow Knight ve onun gibi platform oyunları direkt gamepad için yapılmış gibi. Elbette clair obscur Expedition 33, Cyberpunk 2077 falan bende önerirdim de hani böyle oynanılması kolay falan istersen o tarzda oyunlar oynayabilirsin.
Silksong den direkt o zaman. Ya birde bir oyunu 2-3 kez bitirirsin de sen neden bazı oyunları 6 kez 11 kez bitiriyorsun kiHollow Knight... Her platformda tüm başarımlarını kazandığım ve toplamda 11 kez bitirmiş olduğum bir oyun sanırım. Haritaya koysanız giderim istediğim yere yardım olmadan![]()
Hollow Knight benim için özel bir oyun. Artık fireb0rn oldum; hikâye konusunda Mossbag seviyesine ulaştım.Silksong den direkt o zaman. Ya birde bir oyunu 2-3 kez bitirirsin de sen neden bazı oyunları 6 kez 11 kez bitiriyorsun kiHiç sıkılmıyorr musun?