Farklı bir bakış açısıyla RDR 2 diyorum. O dünyada arkana yaslanıp elinde gamepadle dolaşmak çok iyi geliyor. Otomatik aim özelliği de çok iyi çalışıyor, nişan aldığın an en yakın hedefe kitleniyor; sadece bir tık yukarı çekip sıkıyorsun ki kafaya gitsin.

Farklı bir bakış açısıyla RDR 2 diyorum. O dünyada arkana yaslanıp elinde gamepadle dolaşmak çok iyi geliyor. Otomatik aim özelliği de çok iyi çalışıyor, nişan aldığın an en yakın hedefe kilitleniyor; sadece bir tık yukarı çekip sıkıyorsun ki kafaya gitsin.

Sıramın en üstünde RDR.2 var zaten :) 6. kez bitireceğim tekrardan :D Ay başını bekliyorum steamden alacağım.

İlk kez orijinal bitireceğim...

Hallow Knight ve onun gibi platform oyunları direkt gamepad için yapılmış gibi. Elbette Clair Obscur Expedition 33, Cyberpunk 2077 falan bende önerirdim de hani böyle oynanılması kolay falan istersen o tarzda oyunlar oynayabilirsin.

DMC 5 herkesin oynamasi gereken bir oyun. Vergil DLC'sini de katarsanız oynanışı tamamen farklı 3 karakter sunuyor. V'yi saymıyorum çünkü bayağı leş bir oynanışı var.

Hallow Knight ve onun gibi platform oyunları direkt gamepad için yapılmış gibi. Elbette clair obscur Expedition 33, Cyberpunk 2077 falan bende önerirdim de hani böyle oynanılması kolay falan istersen o tarzda oyunlar oynayabilirsin.

Hollow Knight... Her platformda tüm başarımlarını kazandığım ve toplamda 11 kez bitirmiş olduğum bir oyun sanırım. Haritaya koysanız giderim istediğim yere yardım olmadan :D

Birden fazla kez bitirdim; görmem gereken her şeyi gördüm.

Hollow Knight... Her platformda tüm başarımlarını kazandığım ve toplamda 11 kez bitirmiş olduğum bir oyun sanırım. Haritaya koysanız giderim istediğim yere yardım olmadan :D
Silksong den direkt o zaman. Ya birde bir oyunu 2-3 kez bitirirsin de sen neden bazı oyunları 6 kez 11 kez bitiriyorsun ki :D Hiç sıkılmıyorr musun?

Silksong den direkt o zaman. Ya birde bir oyunu 2-3 kez bitirirsin de sen neden bazı oyunları 6 kez 11 kez bitiriyorsun ki :D Hiç sıkılmıyorr musun?
Hollow Knight benim için özel bir oyun. Artık fireb0rn oldum; hikâye konusunda Mossbag seviyesine ulaştım.

Gamepad’i yeni aldığım için Silksong’a biraz geç başladım. Ancak şu an 45 saatim var. Önce gerçek sonu yapıp ardından tüm başarımları tamamlamaya doğru gideceğim. Uzun sürecektir ama elbet hallederim.