Şu ana kadar bence o havalı, genç hacktivism atmosferini daha iyi verebilen bir oyun olduğunu düşünmüyorum, görev yapısı da çok eğlenceliydi, hatta bir görevde Ubisoft'a sızıyorduk. Çok uzun ve Grind'a dayalı da bir oynanışı olmadığı için bence Watch Dogs serisinin en iyi oyunu, özellikle Legion rezilliğinden sonra...
WD1'in atmosferini 8 senedir başka hiçbir yapımda alamadığım için son cümleye katılmıyorum :) Ama evet, o hack triplerine başka hiçbir oyun sokmuyor bu kadar. Güzeldi, millet beğenmedi diye rafa kalktı. Şimdi Ubisoft AC pompalıyor, Far Cry'dan da ses yok. AC babam AC babam. Ne kadar keyifsiz ya.

WD1'in atmosferini 8 senedir başka hiçbir yapımda alamadığım için son cümleye katılmıyorum :) Ama evet, o hack triplerine başka hiçbir oyun sokmuyor bu kadar. Güzeldi, millet beğenmedi diye rafa kalktı. Şimdi Ubisoft AC pompalıyor, Far Cry'dan da ses yok. AC babam AC babam. Ne kadar keyifsiz ya.
Hocam ama shadows güzel gibiydi🥹

Şimdi Ubisoft AC pompalıyor, Far Cry'dan da ses yok. AC babam AC babam. Ne kadar keyifsiz ya.

Far Cry serisi cidden dümdüz, sakız gibi uzatılmış bir seri.

Ama AC konusuna da ben katılmıyorum, yani aslında şöyle katılmıyorum;

AC serisi inanılmaz potansiyelli, düzgün oyunlar yapıldığında kendine çok bağlayan, mükemmel oyunlar barındıran bir seri. Ama kabahat ubı tarafında, söğüşe çevirdiler güzelim seriyi...

Far Cry serisi cidden dümdüz, sakız gibi uzatılmış bir seri.

Ama AC konusuna da ben katılmıyorum, yani aslında şöyle katılmıyorum;

AC serisi inanılmaz potansiyelli, düzgün oyunlar yapıldığında kendine çok bağlayan, mükemmel oyunlar barındıran bir seri. Ama kabahat ubı tarafında, söğüşe çevirdiler güzelim seriyi...
Keşke tadında bıraksalar.

Maalesef öyle olmayacak, bende isterim seriyi bir yerde final etseler ama o kadar fazla proje onaylandı ki AC serisi için. :ağlamak:
Shadows hala güzel geliyor bana ama harbiden yığına döndü oyunlar sanki değerli taş toplar gibi bir epic bir steam arasında ac oyunu alır oldum hayır işin kötüsü mantığım alma artık derken engel olamıyorum kendime bir gün rezil bir oyun çıkaracaklar patlayacağım en sonunda.

Shadows hala güzel geliyor bana ama harbiden yığına döndü oyunlar sanki değerli taş toplar gibi bir Epic bir Steam arasında AC oyunu alır oldum hayır işin kötüsü mantığım alma artık derken engel olamıyorum kendime bir gün rezil bir oyun çıkaracaklar patlayacağım en sonunda.

Shadows gayet güzel bu arada. Sadece yasuke olayı olmasa, Naoe'ye hikayeyi komple odaklasalar, o kadar oturaklı ve güzel olurdu ki. Woke'un batırdığı bir nokta bana göre.

Mirage çok iyiydi, hikaye ortalamanın üstüydü, oynanış zaten eski mantık olduğu için çok güzeldi, Bağdat'ın altın dönemleri harikaydı.

Shadows gayet güzel bu arada. Sadece yasuke olayı olmasa, Naoe'ye hikayeyi komple odaklasalar, o kadar oturaklı ve güzel olurdu ki. Woke'un batırdığı bir nokta bana göre.

Mirage çok iyiydi, hikaye ortalamanın üstüydü, oynanış zaten eski mantık olduğu için çok güzeldi, Bağdat'ın altın dönemleri harikaydı.
Shadows alacağım ama ilk önce şu sepeti almam lazım ve bir şey daha soracağım indirime girer mi shadows bir fikriniz var mı hocam?