NeonDragon

Uzman
Forza Horizon 6 aldım oynuyorum klavye ile. Gamepad ile sanki daha iyi oynanır gibi geldi ama gerekli mi, gereksiz mi bilmiyorum. Daha önce hiç gamepad kullanmadım bilgisayarda. En son 8 sene önce falan PS3 oynamıştım, ondan sonra gamepad kullanmadım. Araştırma yaparken genelde Xbox gamepadini öneriyorlar ama joystickler çok ters geliyor bana görünüş olarak. Biri solda birisi sağ altta. DualSense görünüş ve rahatlık olarak daha iyi gibi görünüyor ama galiba uyumlu değilmiş, birçok özellik çalışmıyormuş bilemedim. Kullanan var mı, hangisi daha iyi? DualSense biraz daha sıcağım belki ileride PS falan alırsam da direkt ikinci kol olur ama PC ile uyumlu mu, Forza'da çalışır mı, bilmiyorum. Epic'te de PS oyunları var, onları da oynamak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi olur?

Forza Horizon 6 aldım oynuyorum klavye ile. Gamepad ile sanki daha iyi oynanır gibi geldi ama gerekli mi, gereksiz mi bilmiyorum. Daha önce hiç gamepad kullanmadım bilgisayarda. En son 8 sene önce falan PS3 oynamıştım, ondan sonra gamepad kullanmadım. Araştırma yaparken genelde Xbox gamepadini öneriyorlar ama joystickler çok ters geliyor bana görünüş olarak. Biri solda birisi sağ altta. DualSense görünüş ve rahatlık olarak daha iyi gibi görünüyor ama galiba uyumlu değilmiş, birçok özellik çalışmıyormuş bilemedim. Kullanan var mı, hangisi daha iyi? DualSense biraz daha sıcağım belki ileride PS falan alırsam da direkt ikinci kol olur ama PC ile uyumlu mu, Forza'da çalışır mı, bilmiyorum. Epic'te de PS oyunları var, onları da oynamak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi olur?
Çalışmasına 2'si de çalışır da 2'si de PC için alınmaz.

GameSir alma da ne alırsan al. 2 arkadaş GameSir super Nova aldık. 4 ayda A tuşları sorun verdi ben servise yolladım servis değişim yaptı arkadaşta yollayacak.

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? GameSir mevcut piyasada alınabilecek en iyi markalardan biri. Ki forumda genel olarak en çok önerilen marka zaten.

Bütçe belirtmemişsiniz ama öneride bulunayım. Eğer DualSense dizilim istiyorsanız tek seçeneğiniz bu model. Fantech Revolver III Oyun Kolu
Xbox tarzında şunları öneririm.
Ek olarak bu da en düşük Bluetooth gecikmesine sahip kontrolcü.

Bende PS koluna alışmıştım PS oynaya oynaya ama Xbox modeline alışınca Xbox'ın çok daha rahat olduğunu fark ettim. EasySMX X15 kullanıyorum şu an fazlasıyla memnunum. Stickler he, tetikler de %10 basınca %10 basıyor falan. Xbox tarzındaki kolları öneririm yani.

Xbox çok rahat diyorlar ama dizilim problemli. Bütçe sorunum yok. Orijinal Xbox kolu almak lazım o zaman. Genelde sizlerde onu önermişsiniz. Dizilimede alışacağız mecburen.