Bir uygulama yüklemenizi istiyorlar o uygulama aracılığı ile nasıl oluyorsa kendi paralı hesaplarını sizin hesabınız üzerinden kullanmanızı sağlıyorlar, kısaca 1 hesapları var bu yöntem ile 10-100-1000 kişi o hesabı kullanabiliyor. Tabi bu yüzden diğer uygulamalar üzerinden oynanan oyunları oynayamıyorsunuz.

Çoklu hesap satıyorlar, hesapları 10 kişi falan kullanıyor. Çevrimiçi oyunları oynayamıyorsunuz (Minecraft gibi).
Bir uygulama yüklemenizi istiyorlar o uygulama aracılığı ile nasıl oluyorsa kendi paralı hesaplarını sizin hesabınız üzerinden kullanmanızı sağlıyorlar, kısaca 1 hesapları var bu yöntem ile 10-100-1000 kişi o hesabı kullanabiliyor. Tabi bu yüzden diğer uygulamalar üzerinden oynanan oyunları oynayamıyorsunuz.
Uygulamalı bir şey yok bildiğiniz Xbox hesabı veriyorlar, onların 10 kişi sınırı var zaten.

Geçen gün de bunlar alınır mı diye soran bir konu açılmıştı. Cevap hayır. Bunları alıp 2-3 gün sonra sorun yaşayacağınıza ve çevrimiçi oynayamayacağınıza kendiniz alın. 210 TL artık aşırı fazla bir meblağ değil.

Normalde 210 TL olan Xbox Game Pass bu sitede 30 TL gibi fiyatlara satılıyor. https://www.gamesatis.com/xbox-hesap-satisi/kendi-hesabiniza-sinirsiz-xbox-gamepass-ultimate-93774

Ayrıca sadece bu satıcı da değil. Böyle satan çoğu satıcı var; https://www.gamesatis.com/xbox-hesap-satisi

Güvenilir mi?

Bunu alıyorsun Microsoft Store giriyorsun bu verdikleri hesabi sonrasında Xbox uygulamasına da kendi orijinal hesabını giriyorsun orada Game Pass olduğu için senin hesabında otomatikman Game Pass var diye gözüküyor EA oyunlarını ya da bazi farklı oyunlar oynanmaz şahsen ben Forza Horizon için alıyordum iyi de oluyordu.

Bunu alıyorsun Microsoft Store giriyorsun bu verdikleri hesabi sonrasında Xbox uygulamasına da kendi orijinal hesabını giriyorsun orada Game Pass olduğu için senin hesabında otomatikman Game Pass var diye gözüküyor EA oyunlarını ya da bazi farklı oyunlar oynanmaz şahsen ben Forza Horizon için alıyordum iyi de oluyordu.
Forza Horizonda da başka dünyalara bağlanma kısıtlaması var. Çok kısıtlı bir sistem. Arkadaşım alıp pişman oldu. 1 hafta sonra zaten hesap gitmişti.