Gamepower 240mm ile Ryzen 5 7500F çok ısınıyor

Onun pompa montajı yapılmadan önce sökülmüş olması lazımdı, şu an görevini yerine getirmiyor soğutmuyor etiketin oradan sökülmesi lazım ama kendiniz sökmeyin.

Sordum zaten yarın götüreceğim garantisi falan var zaten yanmış olabilir mi işlemci.

Hayır işlemci kolay kolay yanmaz ama siz yine de kontrol ettirin hatta sistemi ve özellikle anakartı.
Tamam.

Hayır işlemci kolay kolay yanmaz ama siz yine de kontrol ettirin hatta sistemi ve özellikle anakartı.

Yansada mesela garantisi var mecbur değişim olur degilmi.

Termal macunu yenilencekmiş.

Tamam.

Yansada mesela garantisi var mecbur değişim olur degilmi.

Termal macunu yenilencekmiş.

Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş baya.

Çok kullandım ben ama yarısını eko modda kullandım yani güç ayarlarından bir ayar yaptim.

Zarar versede sonuçta garantisi var ve benim hatam değil herhalde yenilenir diye düşünüyorum.

Çok kullandım ben ama yarısını eko modda kullandım yani güç ayarlarından bir ayar yaptim.

Zarar versede sonuçta garantisi var ve benim hatam değil herhalde yenilenir diye düşünüyorum.
Zarar vermez de bu hatayı kim yaptıysa çok fena amatörlük. Heralde gece saat 3'de falan topladılar sistemi. Nereden almıştınız?

Bence ilk defa sistem toplayan biri bile bu hatayı yapmaz, üzerinde kocaman yazıyor çünkü sökün bunu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…