Tamam.

Yansada mesela garantisi var mecbur değişim olur degilmi.

Termal macunu yenilencekmiş.

Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş baya.

Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş bayağı.

Çok kullandım ben ama yarısını eko modda kullandım yani güç ayarlarından bir ayar yaptim.

Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş bayağı.

Zarar versede sonuçta garantisi var ve benim hatam değil herhalde yenilenir diye düşünüyorum.

Çok kullandım ben ama yarısını eko modda kullandım yani güç ayarlarından bir ayar yaptim.

Zarar versede sonuçta garantisi var ve benim hatam değil herhalde yenilenir diye düşünüyorum.
Zarar vermez de bu hatayı kim yaptıysa çok fena amatörlük. Heralde gece saat 3'de falan topladılar sistemi. Nereden almıştınız?