Onun pompa montajı yapılmadan önce sökülmüş olması lazımdı, şu an görevini yerine getirmiyor soğutmuyor etiketin oradan sökülmesi lazım ama kendiniz sökmeyin.
Detaylar
Kim cevapladı?General5306
Uzman
Onun pompa montajı yapılmadan önce sökülmüş olması lazımdı, şu an görevini yerine getirmiyor soğutmuyor etiketin oradan sökülmesi lazım ama kendiniz sökmeyin.
Sordum zaten yarın götüreceğim garantisi falan var zaten yanmış olabilir mi işlemci.
Sordum zaten yarın götüreceğim garantisi falan var zaten yanmış olabilir mi işlemci.
Hayır işlemci kolay kolay yanmaz ama siz yine de kontrol ettirin hatta sistemi ve özellikle anakartı.
General5306
Uzman
Tamam.Hayır işlemci kolay kolay yanmaz ama siz yine de kontrol ettirin hatta sistemi ve özellikle anakartı.
Hayır işlemci kolay kolay yanmaz ama siz yine de kontrol ettirin hatta sistemi ve özellikle anakartı.
Yansada mesela garantisi var mecbur değişim olur degilmi.
Termal macunu yenilencekmiş.
Uyuyan Sincap
Üstün
Tamam.
Yansada mesela garantisi var mecbur değişim olur degilmi.
Termal macunu yenilencekmiş.
Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş baya.
General5306
Uzman
Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş bayağı.
Çok kullandım ben ama yarısını eko modda kullandım yani güç ayarlarından bir ayar yaptim.
Hocam orada o jelatin olmamalı. İşlemci soğutucu altında bakır var. O bakır temas etmeli jelatin değil. Hatta bakır da temas etmemeli. En altta işlemci, ortada ısıyı iletmek için termal macun, üstte bakır. Böyle konumlanmalı. Sakın bilgisayarı açmayın jelatin erime yaparsa işlemciye zarar verebilir, ya da aşırı ısı işlemciyi yakabilir. Kim montajladıysa cahilmiş bayağı.
Zarar versede sonuçta garantisi var ve benim hatam değil herhalde yenilenir diye düşünüyorum.
Saruman Paşa
Uzman
Zarar vermez de bu hatayı kim yaptıysa çok fena amatörlük. Heralde gece saat 3'de falan topladılar sistemi. Nereden almıştınız?Çok kullandım ben ama yarısını eko modda kullandım yani güç ayarlarından bir ayar yaptim.
Zarar versede sonuçta garantisi var ve benim hatam değil herhalde yenilenir diye düşünüyorum.
General5306
Uzman
Zarar vermez de bu hatayı kim yaptıysa çok fena amatörlük. Herhalde gece saat 3'te falan topladılar sistemi. Nereden almıştınız?
Bilgisayarcıdan normal vatan falan değil düz bilgisayarcı.
Saruman Paşa
Uzman
Bence ilk defa sistem toplayan biri bile bu hatayı yapmaz, üzerinde kocaman yazıyor çünkü sökün bunu diye.
General5306
Uzman
Bence ilk defa sistem toplayan biri bile bu hatayı yapmaz, üzerinde kocaman yazıyor çünkü sökün bunu diye.
Vallahi bilmiyorum ama zarar gelsede mecbur değişim yapılır değil mi?