Bir de ondan dolayı da FPS düşük olur mu mesela Valorant'a 500 FPS alıyordum artar mı?
Anakarttan overclock bile yaparsınız zaten 2 fanlı sıvı soğutma bu işlemciyi havada karada taşır. Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde 105 watt yükseltmesi de vardı. Anakarttan bi ayar çekersiniz. Mis gibi çalışır hocam.

Anakarttan overclock bile yaparsınız zaten 2 fanlı sıvı soğutma bu işlemciyi havada karada taşır. Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde 105 watt yükseltmesi de vardı. Anakarttan bir ayar çekersiniz. Mis gibi çalışır hocam.

Bilgisayarı hallettikten sonra senden yardım alsam olur mu ben çok bilmiyorum overlock falan anlamıyorum.

Hocam bu işlemciye overlock fazla kaçar ve zor bu tür işlemciler de. Zaten Turbo frekansı 5.05GHz. Daha ne istiyorsun ki?

Hocam RAM frekans yükseltmesi yaparız, 105 watt varsa o modu aktif ederiz, GHz'i sabitleriz. Ne güzel soğutma sistemi de var. Köküne kadar sömürelim işlemciyi. Haksız mıyım?

Hocam RAM frekans yükseltmesi yaparız, 105 watt varsa o modu aktif ederiz, GHz'i sabitleriz. Ne güzel soğutma sistemi de var. Köküne kadar sömürelim işlemciyi. Haksız mıyım?
105W desteği 7500F de yok diye biliyorum. RAM frekansı ayrı hocam. EXPO açarsın geçersin zaten. 7500F için anca PBO ayarları yaparsınız.

Son düzenleme: