babyYoda

Üyecik
Selam,

Daha bugün Trendyol üzerinden, satıcı İncehesap'tan aldığım Gamepower Asura gamepad elime ulaştı. CachyOS kullanıyorum ve kol elime geçer geçmez açıkçası canımı sıkan durumlar oldu. Kendi 2.4 GHz alıcısıyla alet kesinlikle eşleşmiyor; hem dongle hem gamepad ışığı sürekli yanıp sönüyor, birbirlerini bir türlü görmüyorlar. Dongle ile bağlamaktan pes ettim zaten, olmuyor.

Kablo ve Bluetooth tarafında ise başta titreşim çalışmıyordu ve bağlantı pürüzlüydü. En sonunda araya 3. parti yazılımlar ve ekstra ayarlar sokarak BT bağlantısını kesintisiz hale getirdim, biraz daha uğraşıp titreşim motorunun gücünü de artırarak o sorunu tamamen çözdüm. Şu an o taraf sorunsuz çalışıyor çalışmasına ama beni düşündüren başka bir şey var: Ben zaten bu kadar araya 3. parti yazılım atıp ekstra ayarla cebelleşeceksem gider 1000 liralık çakma PS5 kolu da alırdım, o da aynı şekilde araya yazılım sokunca oynatıyor zaten. Sıfır aldığım alette 2.4 GHz dongle'ın hiç çalışmaması ve bu kadar uğraştırması canımı sıktı, iade etsem mi kalsa mı çok kararsız kaldım.

Kutu içeriği ve aksesuarları tam, sadece içinden çıkan sticker'ları sağa sola yapıştırdım; umarım bu durum İncehesap tarafında iadeye engel olmaz. Sizce bu kadar uğraştan sonra elde tutmaya değer mi (artık sıkıntısız çalışıyor), yoksa direkt geri mi göndereyim?

Son düzenleyen: Moderatör: