Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de UT kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?
Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de ut kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?
Hocam tuşlar mekanik olduğu için Click sesi var yani bu daha iyi ve uzun ömürlü. Gamepower ise membran kullanıyor. Yerinizde olsam sese aldırış etmeyip claws alırdım.
Hocam tuşlar mekanik olduğu için Click sesi var yani bu daha iyi ve uzun ömürlü. Gamepower ise membran kullanıyor. Yerinizde olsam sese aldırış etmeyip claws alırdım.
Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de UT kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?
Membran switch ve kasa kalitesi daha iyi. Bir gamepad'de donanım önemli fakat sonucunda elinde tuttuğun bir şeyin ağır olmaması, plastik hissiyatını azaltması gerekir. Sadece donanıma bakarsak bir gamepad'de saçmalarız. Sonucunda rekabetçi amaç taşımıyoruz.