Gamepower Force gamepad alınır mı?

Bütçe
1.500-1.800 TL

Yago74

Üyecik
Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de UT kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de ut kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?

Alınmaz daha iyisi var. Bunu al geç şarj standı avantajıda var. EasySMX D10 ile aynı gamepad claws etiket basılmış sadece.

Hocam tuşlara her tıkladığımızda Click sesi beni rahatsız ediyor o sesi istemiyorum başka önerin var mıdır? Gamepower çok mu berbat.

Hocam tuşlara her tıkladığımızda Click sesi beni rahatsız ediyor o sesi istemiyorum başka önerin var mıdır? Gamepower çok mu berbat.

Hocam tuşlar mekanik olduğu için Click sesi var yani bu daha iyi ve uzun ömürlü. Gamepower ise membran kullanıyor. Yerinizde olsam sese aldırış etmeyip claws alırdım.

Hocam tuşlar mekanik olduğu için Click sesi var yani bu daha iyi ve uzun ömürlü. Gamepower ise membran kullanıyor. Yerinizde olsam sese aldırış etmeyip claws alırdım.
Hocam, adam kullanacağı şeyden zevk almak istiyor. Bu durumda ona göre öneri yapmanız gerekir.

Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de UT kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?
Tam bütçeniz nedir?

Önerim: https://www.hepsiburada.com/8bitdo-...teof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.65.9

Bütçem maksimum 1. 600 TL hocam A101 de filan var bu kol galiba İncehesap'ta düşmüş fiyatı galiba.

Kablosuzu önerseydin bir nebze belki. Tasarımı dışında artısı olmayan bir model.
Membran switch ve kasa kalitesi daha iyi. Bir gamepad'de donanım önemli fakat sonucunda elinde tuttuğun bir şeyin ağır olmaması, plastik hissiyatını azaltması gerekir. Sadece donanıma bakarsak bir gamepad'de saçmalarız. Sonucunda rekabetçi amaç taşımıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…