Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-1.800 TL
user44
Yetkin
Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de ut kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?
Alınmaz daha iyisi var. Bunu al geç şarj standı avantajıda var. EasySMX D10 ile aynı gamepad claws etiket basılmış sadece.
Yago74
Üyecik
Alınmaz daha iyisi var. Bunu al geç şarj standı avantajıda var. EasySMX D10 ile aynı gamepad claws etiket basılmış sadece.
Hocam tuşlara her tıkladığımızda Click sesi beni rahatsız ediyor o sesi istemiyorum başka önerin var mıdır? Gamepower çok mu berbat.
user44
Yetkin
Hocam tuşlara her tıkladığımızda Click sesi beni rahatsız ediyor o sesi istemiyorum başka önerin var mıdır? Gamepower çok mu berbat.
Hocam tuşlar mekanik olduğu için Click sesi var yani bu daha iyi ve uzun ömürlü. Gamepower ise membran kullanıyor. Yerinizde olsam sese aldırış etmeyip claws alırdım.
Geraltın kılıcı
Bilgin
Hocam, adam kullanacağı şeyden zevk almak istiyor. Bu durumda ona göre öneri yapmanız gerekir.Hocam tuşlar mekanik olduğu için Click sesi var yani bu daha iyi ve uzun ömürlü. Gamepower ise membran kullanıyor. Yerinizde olsam sese aldırış etmeyip claws alırdım.
Tam bütçeniz nedir?Arkadaşlar, yeni bir gamepad almak istiyorum. FC 27'de UT kasıyorum, bu modeli almamı önerir misiniz? N11'de ilk siparişe özel indirim koduyla 1.559 TL veya İncehesap'ta sizce gaming gecesinde indirime girer mi?
Önerim: https://www.hepsiburada.com/8bitdo-...teof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.65.9
Yago74
Üyecik
Hocam, adam kullanacağı şeyden zevk almak istiyor. Bu durumda ona göre öneri yapmanız gerekir.
Tam bütçeniz nedir?
Önerim: https://www.hepsiburada.com/8bitdo-ultimate-2c-kablolu-oyun-kolu-nane-yesili-p-HBCV0000KX3UOP?magaza=Nethouse&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&mwebtoapp=1&v=1.65.9
Bütçem maksimum 1. 600 TL hocam A101 de filan var bu kol galiba İncehesap'ta düşmüş fiyatı galiba.
user44
Yetkin
2000 liraya kablolu gamepad?
Bütçem maksimum 1. 600 TL hocam A101 de filan var bu kol galiba İncehesap'ta düşmüş fiyatı galiba.
Click sesi çok rahatsız ediyorsa Force alabilirsiniz iş görür. Fakat dediğim gibi tavsiyem claws.
Geraltın kılıcı
Bilgin
Daha kaliteli iç yapıya sahip ve ses olarak sevdiğim bir model 2200TL'ye kablosuzu mevcut.
user44
Yetkin
Daha kaliteli iç yapıya sahip ve ses olarak sevdiğim bir model 2. 200 TL'ye kablosuzu mevcut.
Kablosuzu önerseydin bir nebze belki. Tasarımı dışında artısı olmayan bir model.
Geraltın kılıcı
Bilgin
Membran switch ve kasa kalitesi daha iyi. Bir gamepad'de donanım önemli fakat sonucunda elinde tuttuğun bir şeyin ağır olmaması, plastik hissiyatını azaltması gerekir. Sadece donanıma bakarsak bir gamepad'de saçmalarız. Sonucunda rekabetçi amaç taşımıyoruz.Kablosuzu önerseydin bir nebze belki. Tasarımı dışında artısı olmayan bir model.