Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Piyasasi olan bir urun degil. Marka da kaliteli olmadigi icin cogu kisi olu fiyata satmani isteyecektir. Bence yedek olarak dursun. Yani pek bir ederi yok. Sifirini da goremedim Akakce uzerinden.
6447
Başarılı
Piyasasi olan bir ürün degil. Marka da kaliteli olmadigi icin cogu kisi olu fiyata satmani isteyecektir. Bence yedek olarak dursun. Yani pek bir ederi yok. Sifirini da goremedim Akakçe uzerinden.
Evet 0 ilanı falan 2.el ilanı falanda yok adam akıllı o yüzden sormak istedim.
Güncel.
Ne kadar satın aldın?
Satışı yok ve kullandığından, aldığın fiyattan daha düşüğe ve elden çıkarma odaklı düşünüp uygun bir fiyata satabilirsin. Benzer özelliklerde veya Gamepower bu model yerine eklediği ürünlerin fiyatına bak. Bir de marka olarak güvenilir değil. En azından fason üretimde Havit daha ön plana çıktı. Yani tercih edilecekse, bu ürüne yakın sıfır ürünlerden daha düşüğe satman gerekiyor.
Yani Havit'in en çok satan H2002D ve H2002P modelleri 900-1300 ₺ arası. Oradan ve kullanım kısmı vb. hesap yap.
Satışı yok ve kullandığından, aldığın fiyattan daha düşüğe ve elden çıkarma odaklı düşünüp uygun bir fiyata satabilirsin. Benzer özelliklerde veya Gamepower bu model yerine eklediği ürünlerin fiyatına bak. Bir de marka olarak güvenilir değil. En azından fason üretimde Havit daha ön plana çıktı. Yani tercih edilecekse, bu ürüne yakın sıfır ürünlerden daha düşüğe satman gerekiyor.
Yani Havit'in en çok satan H2002D ve H2002P modelleri 900-1300 ₺ arası. Oradan ve kullanım kısmı vb. hesap yap.
6447
Başarılı
Ne kadar satın aldın?
Yani Havit'in en çok satan H2002D ve H2002p modelleri 900-1300 ₺ arası. Oradan ve kullanım kısmı vb. hesap yap.
1850₺'ye aldım dediğim gibi tertemiz toplasam en fazla yoğun olarak 7 gün kulağıma takmıştımdır ardırdan silip temizleyip daha hiç takmadım soyulması vs hiçbir şeyi yok.
O halde yan ürün olarak tutun veya tanıdık birine hediye edin. Dediğim gibi piyasada Havit kulaklıkları artık daha çok tercih ediliyor ve insanlar güveniyor. Gamepower marka değeri zaten sorunlarından dolayı yerlerdeydi. İkinci el arayan kullanıcı daha çok araştırma yapacaktır. Yukarıda attığım kulaklık sorunları alacak olanları düşündürecektir. Bu ürünü H2002P şu fiyatlardan satılırken, imkanı yok 1300-1800 arasında bir fiyata satamazsınız. Daha düşüğe satarım diyorsanız 900-1000 ₺ iyi araştırma yapman biri de alabilir. Tabii isterseniz 1500 ₺ açıp, indirim ile 1000 ₺'ye de satabilirsiniz.1850₺'ye aldım dediğim gibi tertemiz toplasam en fazla yoğun olarak 7 gün kulağıma takmıştımdır ardırdan silip temizleyip daha hiç takmadım soyulması vs hiçbir şeyi yok.
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
6447
Başarılı
O halde yan ürün olarak tutun veya tanıdık birine hediye edin. Dediğim gibi piyasada Havit kulaklıkları artık daha çok tercih ediliyor ve insanlar güveniyor. Gamepower marka değeri zaten sorunlarından dolayı yerlerdeydi. İkinci el arayan kullanıcı daha çok araştırma yapacaktır. Yukarıda attığım kulaklık sorunları alacak olanları düşündürecektir. Bu ürünü H2002p şu fiyatlardan satılırken, imkanı yok 1300-1800 arasında bir fiyata satamazsınız. Daha düşüğe satarım diyorsanız 900-1000 ₺ iyi araştırma yapman biri de alabilir. Tabii isterseniz 1500 ₺ açıp, indirim ile 1000 ₺'ye de satabilirsiniz.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1000-1250₺ arası fiyata satmam mümkün mü?
Bahsettiğim gibi fiyatı 1400 ₺ falan açın, sonra indirimle o fiyatlara düşürün.