Gamepower Overlord 60M adlı klavyeyi kullanıyorum şu an "1" tuşunda tutukluluk var 5-6 kere basıyorum anca yazıyor. Diğer tüm tuşlar sağlam. Gamepower'ın mailine mesaj attım, cevap gelmedi. Garantisine daha 1 yıl var. Garantiye nereden yollayabilirim ya da bir çözümü var mı? İnternette biraz araştırdım, switchin üstüne alkol dökün diyorlar. Ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Klasik Gamepower ürünleri. 2-3 ürün haricî hepsi kalitesiz ve kötü. İade edebiliyorsanız, edin.
Klasik Gamepower ürünleri. 2-3 ürün haricî hepsi kalitesiz ve kötü. İade edebiliyorsanız, edin.
Farem klavyem kasam hepsi Gamepower hepsinde de bir sorun çıktı uuzn kullanımda şu an kasamın fanlarını kontrol edemiyorum kasanın yanında verdikleri kumanda çalışmıyor ama bence sorun kumandada değil kumandadan kırmızı ışık çıkıyor ama kasa tepki vermiyor kasayı açtığımda ise fan kablolarını takip ettim bir Gamepower marka alıcı var oraya bağlı oda PSU'ya bağlı BIOS üzerinden fanların hızını değiştirdiğimde kasanınkiler değişmemişti diye hatırlıyorum. O sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olann var mı?
O kontrolcü anakarta bağlı değilse fanları kontrol edemezsin.Farem klavyem kasam hepsi Gamepower hepsinde de bir sorun çıktı uuzn kullanımda şu an kasamın fanlarını kontrol edemiyorum kasanın yanında verdikleri kumanda çalışmıyor ama bence sorun kumandada değil kumandadan kırmızı ışık çıkıyor ama kasa tepki vermiyor kasayı açtığımda ise fan kablolarını takip ettim bir Gamepower marka alıcı var oraya bağlı oda PSU'ya bağlı BIOS üzerinden fanların hızını değiştirdiğimde kasanınkiler değişmemişti diye hatırlıyorum. O sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olann var mı?
Fason ürünleri neden seçerek almamız gerektiğini bize soruyorsunuz, alın cevabı. 10 dakikalık inceleme videosuyla size fason ürün aldıran adamlar sizin 2 ayda zor biriktirdiğiniz paranın belki 200 katını (abartısız, gerçek miktar) o videodan alıp arkasına yaslanıyor. Bu sadece Overlord özelinde de değil, son 2 yılda kanalında sadece fason marka monitör incelemesi olan bir yutubır teknolocik abimiz de var. En çok o sever böyle hak yemeyi.
Almayın, aldırmayın.
Almayın, aldırmayın.
Fason ürünleri neden seçerek almamız gerektiğini bize soruyorsunuz, alın cevabı. 10 dakikalık inceleme videosuyla size fason ürün aldıran adamlar sizin 2 ayda zor biriktirdiğiniz paranın belki 200 katını (abartısız, gerçek miktar) o videodan alıp arkasına yaslanıyor. Bu sadece overlord özelinde de değil, son 2 yılda kanalında sadece fason marka monitör incelemesi olan bir yutubır teknolocik abimiz de var. En çok o sever böyle hak yemeyi.
Almayın, aldırmayın.
Aldık artık yapacak bir şey yok peki nasıl iade ya da garantiye yollayabilirim.