Gameraider FLUX GR16 alınır mı?

Techh

Uzman
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Lenovo LOQ 15IRX10 (i7-13650HX / 24 GB RAM / 512 GB SSD / RTX5060) satın almıştım ancak yaşadığım bazı problem ve olumsuzluklardan dolayı, iade edip başka bir cihaz satın almayı düşünüyorum. Duruma göre de değişime gönderebilirim.

Bahsettiğim Olumsuzluklar: GPU'da problem olduğunu düşündürten siyah ekran hatalarıyla karşılaştım. Çok şiddetli olmamakla birlikte, Stutter problemi var gibi hissediyorum. 245W nispeten büyük ve ağır bir adaptöre karşın, 120-145W ortalama crossload sunuyor ve ciddi sıcaklıklara ulaşıyor.

Bu cihaz dışında alabileceğim iki adet model var:
1- https://www.hepsiburada.com/gamerai...-180hz-freedos-gaming-laptop-p-HBCV0000B0HXPP
Kasa kalitesi sebebiyle, en çok bu cihaza yakınım ancak kasanın açıldığı durumlarda cihaz, garanti dışı kalıyormuş. Elimdeki 1 TB KC3000'i takamayacağım. Ayrıca, Gaming.gen.tr'nin ne kalitede bir satış sonrası destek sunacağı konusunda da emin değilim.

2- https://www.hepsiburada.com/lenovo-...dos-gaming-laptop-83jg008utr-p-HBCV0000A57JH0
İşlemcisi itibarıyla, sıcaklık konusunda iyi iş çıkartabileceğini düşünüyorum ancak Ryzen 7 250, i7 13650HX'ten ciddi geride bir CPU. RAM konusunda da bir dezavantajı bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameRaider maillere dönmüyor. Herhangi bir sorun yaşadığınızda bir hiçlikle karşı karşıyasınız. Lenovo daha garanti.

GameRaider maillere dönmüyor. Herhangi bir sorun yaşadığınızda bir hiçlikle karşı karşıyasınız. Lenovo daha garanti.
Sitelerinde yer alan telefon numarası üzerinden iletişim kurabilmiştim ve bir problemle karşılaşmamıştım ancak maillere yanıt vermemeleri kötüymüş.

Sitelerinde yer alan telefon numarası üzerinden iletişim kurabilmiştim ve bir problemle karşılaşmamıştım ancak maillere yanıt vermemeleri kötüymüş.
Telefon numaralarinda canli calisan yok diye biliyorum, oyle miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…