Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar merhaba.

Bugün klavyenin özellik değiştirme sitesini açtım fakat snaptap tarzı özelliklerin değiştirme kısmı sanırım buga girmiş durumda. Bu düzelir mi? Düzelmezse iade şansım var mı? Alalı 1 hafta olmadı, Gaming Gen.tr'den aldım klavyeyi.

1783070227797.webp

1783070247998.webp

Benim elime de dün geçti klavye. Bende de aynı sorun var. Düzelmezse iade edeceğim.

Hocam nereden aldınız? Klavyeyi? Bende alalı birkaç gün oldu özellikleri açmıştım bozulmadan önce ama değiştirmek istediğim birkaç hassas ayar var. Bir de iade istediğinizde iade sebebini ne olarak belirticeksiniz?

Hocam nereden aldınız? Klavyeyi? Bende alalı birkaç gün oldu özellikleri açmıştım bozulmadan önce ama değiştirmek istediğim birkaç hassas ayar var. Bir de iade istediğinizde iade sebebini ne olarak belirticeksiniz?
Benim elime dün geçti daha İdefix üzerinden almıştım. Sizde yazılımda Hall Effect kısmı gözüküyor mu hocam? Ekran görüntüsü atma şansınız varsa iyi olur.
Yazılımsal sıkıntı var şuan. Birkaç kişi daha sorun yaşamış hep Hall-effect modu falan gözükmüyor.

Hemen birkaç gün bekleyeceğim düzelmezse eğer,
İade etme sebebi olarak; Hall effect kısmı gözükmüyor yazılımda, manyetik klavye aldım bu özelliği kullanamıyorum. Mekanikten farkı yok şuan diyeceğim.

Benim elime dün geçti daha İdefix üzerinden almıştım. Sizde yazılımda Hall Effect kısmı gözüküyor mu hocam? Ekran görüntüsü atma şansınız varsa iyi olur.
Yazılımsal sıkıntı var şu an. Birkaç kişi daha sorun yaşamış hep Hall-effect modu falan gözükmüyor.

Hemen birkaç gün bekleyeceğim düzelmezse eğer,
İade etme sebebi olarak; Hall effect kısmı gözükmüyor yazılımda, manyetik klavye aldım bu özelliği kullanamıyorum. Mekanikten farkı yok şu an diyeceğim.

1783102263731.webp

Bende Gaming.Gen.TR'den 2-3 gün önce falan aldım hocam ilk aldığım gün çalışıyordu hassasiyeti falan çok ince ayarladım ama bu kadar ince olunca da neredeyse harfe üflesem bastığımı hissediyor. Bu kadarı rahatsız ettiği için değiştirmek istedim fakat girince o menü çıkmıyor. Bence düzeltirler çünkü çok fazla Bu klavyeyi kullanan insan var ve desteğe yazdıklarını düşünüyorum. Severek almıştım ama aldığım gibi böyle bir sorun yaşamam hoşuma gitmedi.

Eki Görüntüle 262833

Bende Gaming.Gen.TR'den 2-3 gün önce falan aldım hocam ilk aldığım gün çalışıyordu hassasiyeti falan çok ince ayarladım ama bu kadar ince olunca da neredeyse harfe üflesem bastığımı hissediyor. Bu kadarı rahatsız ettiği için değiştirmek istedim fakat girince o menü çıkmıyor. Bence düzeltirler çünkü çok fazla Bu klavyeyi kullanan insan var ve desteğe yazdıklarını düşünüyorum. Severek almıştım ama aldığım gibi böyle bir sorun yaşamam hoşuma gitmedi.
Aynen çoğu kişi sizin durumu yaşamış. Klavyeyi daha önce alanlarda da gözükmüyormuş. Keychron destek ekibine de yazdım bakalım haber bekliyorum.
Ben de klavyeyi beğendim yazma hissiyatı ve görünüş falan güzel genel olarak. Yazılımı stabil diye aldığım ürünün daha ilk günden yazılımı patlak vermesi öyle böyle şaşırtmıyor insanı. Bekleyelim hocam düzelmezse 14 gün iade hakkımız var o zaman iade ederiz.

Aynen çoğu kişi sizin durumu yaşamış. Klavyeyi daha önce alanlarda da gözükmüyormuş. Keychron destek ekibine de yazdım bakalım haber bekliyorum.
Ben de klavyeyi beğendim yazma hissiyatı ve görünüş falan güzel genel olarak. Yazılımı stabil diye aldığım ürünün daha ilk günden yazılımı patlak vermesi öyle böyle şaşırtmıyor insanı. Bekleyelim hocam düzelmezse 14 gün iade hakkımız var o zaman iade ederiz.

Dediğiniz gibi bekleyelim hocam. Mail veya düzeltme olursa bilgilendirebilir misiniz? Bir de 14 günlük iade hakkı koşulsuz şartsız mı? Mesela 1 hafta geçti yaklaşık 10 gün olmuş oldu ben klavyeyi alalı iade hakkım hala var mı? Ben klavyeyi fiziksel satış noktasından almıştım oraya gitsem işimi hallederler mi?

Dediğiniz gibi bekleyelim hocam. Mail veya düzeltme olursa bilgilendirebilir misiniz? Bir de 14 günlük iade hakkı koşulsuz şartsız mı? Mesela 1 hafta geçti yaklaşık 10 gün olmuş oldu ben klavyeyi alalı iade hakkım hala var mı? Ben klavyeyi fiziksel satış noktasından almıştım oraya gitsem işimi hallederler mi?
Tabi hocam haber ederim merak etmeyin. Büyük ihtimal düzelir diye düşünüyorum. 14 gün iade hakkı yanlış bilmiyorsam İnternet içindi sanırım. Bazen fiziksel mağazalardan satın aldığında geri almıyorlar gibi fakat sizin geçerli nedeniniz var. Sonuçta bu klavye manyetik ve çoğu kişi Rapid Trigger seçeneği için alıyor ki şahsen ben bu sebepten aldım. Bunu öne sürerek iade edebilirsiniz.

Yazılım konusunda GameRaider markası hiçbir şey yapamaz şahsen öyle olsaydı bu klavyeyi hiç almazdım. Ben daha çok Keychron'a güveniyorum.